Katalogas

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.07.2021 00:07

Pirmasis naujas pasirodymas parodoje "Host

Naujas įmonės prekės ženklas nuo 2021 m. spalio mėn

Šiuolaikiškesnė, skaitmeniškesnė ir veržlesnė - taip "Blanco Professional Group" prisistato praėjus devyniems mėnesiams po to, kai Egonas Kofleris pradėjo eiti naujojo generalinio direktoriaus pareigas. Todėl po sudėtingų 2020 m. bendrovė vėl žvelgia į ateitį. Šviežią, modernią išvaizdą ir ambicingus reikalavimus atspindės ir naujas įmonės prekės ženklas nuo 2021 m. spalio pradžios.

"Mūsų naujasis prekės ženklas perteikia vertybes, kurias šiandien puoselėjame: Šiuolaikiška, veržli ir bekompromisiškai orientuota į klientus. Ji sujungs mūsų dinamiškumą su saugumu, kurį ir toliau turėsime kaip "Blanc & Fischer Familienholding" dalis", - pabrėžia generalinis direktorius Egonas Kofleris.

Stiprus prekės ženklas - įmonei ir jos gaminiams

Kartu su nauju pavadinimu sujungiami ir įmonės bei gaminių prekės ženklai. Ateityje naujasis įmonės pavadinimas taip pat bus naudojamas produktams identifikuoti, taip aiškiai ir nuosekliai nurodant jų kilmę. "Taip produktas ir įmonės prekės ženklas sustiprina vienas kitą", - pabrėžia Egonas Kofleris.

Naujojo įmonės prekės ženklo pavadinimas ir visa prekės ženklo tapatybė, įskaitant logotipus, bus paskelbta rugsėjo mėnesį. Netrukus, spalio mėnesį Milane vyksiančioje viešojo maitinimo parodoje "Host", naująjį prekės ženklo identitetą pirmą kartą pamatys plati profesinė auditorija. Jame bendrovė taip pat pristatys naują gaminių asortimentą.

Daugiau naujienų

Prasidėjo tendencijos apsisukimas