Katalogas

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

16.06.2021 00:06

2020 m. "Blanco Professional Group" verslo metai

Prasidėjo tendencijos apsisukimas

"Blanco Professional Group" gali atsigręžti į sudėtingus 2020 finansinius metus. Iš viso įmonėje dirbo 693 darbuotojai ir 27 stažuotojai, kurių pardavimai siekė apie 103 mln. eurų. Palyginti su praėjusiais metais, šis rodiklis sumažėjo 14,4 proc. Sistemos tiekėjui, veikiančiam B2B sektoriuje, skirtame komercinėms virtuvėms ir pramonei, nepavyko išvengti ypatingų "Corona" metų sąlygų. Tradiciškai pardavimams svarbi eksporto dalis 2020 m., palyginti su 2019 m., dėl pandemijos sumažėjo aštuoniais procentais. Ši tendencija turėjo įtakos bendrojo pardavimo sumažėjimui.

Viešojo maitinimo verslo padalinys ypač nukentėjo nuo pandemijos poveikio. Tačiau pramonės verslo padalinys taip pat susidūrė su išskirtinėmis praėjusių metų sąlygomis. Tačiau šis verslo padalinys nuo 2021 m. pavasario vystosi patenkinamai. Jis gerokai viršija planą. "Blanco Professional" automobilių verslo padalinyje taip pat gali džiaugtis pirmaisiais sėkmingais 2021 m. mėnesiais.

Pradedamostaikyti atsakomosios priemonės

Taigi posūkis sėkmingai pradėtas ir jau atsispindi skaičiuose. Pavyzdžiui, maitinimo verslo padalinyje 2020 m. pradėtas naujas strateginis dėmesys maisto tiekimui ir platinimui jau duoda rezultatų, taip pat pradėta pertvarkyti pardavimų organizacija. Ji dar labiau didina savo artumą klientams ir ateityje savo veiklą bei funkcijas dar labiau efektyvins. Taigi, restruktūrizavimo programa prasidėjo sėkmingai. Sėkmingos ateities kryptis jau nustatyta.

Svarbiausias vaidmuo tenka skaitmeninimui

"Blanco Professional Group" orientuojantis į tokią ateitį svarbiausias vaidmuo tenka skaitmeninių galimybių naudojimui. "Skaitmenizaciją vertiname kaip dvigubą galimybę: viena vertus, naudojame skaitmenines priemones, kad įmonės procesai vyktų daug greičiau ir efektyviau nei anksčiau, - aiškina generalinis direktorius Egonas Kofleris, - tačiau skaitmeninėje transformacijoje įžvelgiame ir stiprų strateginį komponentą: Visą dialogą su klientais orientuodami į greitį ir individualumą, ne tik atsižvelgiame į skaitmeninį laikmetį, bet ir sukuriame klientams malonią patirtį, taip gilindami savo santykius su jais ir kurdami pagrindą tolesnei jų plėtrai."

Naujoji specializuota prekiautojų internetinė parduotuvė su saugiu prisijungimu registruotiems prekiautojams, kuria galima naudotis nuo birželio pradžios, yra svarbus žingsnis šia kryptimi. Todėl "Blanco Professional" specialiai plečia savo pardavimus visakanalių pasiūlymų kryptimi, kad specializuotos prekybos partneriams suteiktų optimalias kontaktų ir užsakymų galimybes. Dėl to "Blanco Professional" pardavimų komanda ateityje galės teikti daugiau paslaugų ir konsultacijų konkrečiam klientui.

Šia prasme specializuota prekiautojo internetinė parduotuvė turėtų tapti įžanga į tikslingą skaitmeninių paslaugų ir procesų plėtrą visais lygmenimis. Todėl artimiausiais metais šis sektorius turi būti sparčiau vystomas ir stiprinamas tolesnėmis investicijomis.

Teigiamos perspektyvos

Kofler apibendrina: "Pastarieji dveji metai, ypač 2020-ieji "Corona" metai, "Blanco Professional" ir jos darbuotojams sukėlė nemažai iššūkių, o taip pat ir apkarpymų. Tačiau dugnas jau pasiektas. Mūsų atsakomosios priemonės duoda rezultatų ir esame įsitikinę, kad sukūrėme pagrindą, leidžiantį vėl sėkmingai veikti vidutinės trukmės ir ilguoju laikotarpiu."

Ateities planuose pagrindinį vaidmenį ir toliau vaidina Oberderdingeno gamykla. Iš maždaug 1,5 mln. eurų, kuriuos "Blanco Professional" iš viso investavo 2020 m., 790 000 eurų, t. y. daugiau nei pusė, buvo investuota į bendrovės būstinę ir pagrindinį biurą.

Blanco Professional veikia B2B sektoriuje. Grupė gamina aukštos kokybės gamybos priemones komercinėms virtuvėms ir tiekia prekes pramonei.

"Blanco Professional Group", kurioje dirba 693 darbuotojai, konsoliduota metinė apyvarta siekia 103 mln. eurų (2020 finansiniais metais). Grupei priklauso pagrindinė būstinė Oberderdingene (Badenas-Viurtembergas), dukterinės įmonės Vokietijoje, Belgijoje, Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, Austrijoje, Čekijoje ir Čekijoje, taip pat pardavimo biurai Šveicarijoje, Ispanijoje ir Rusijoje.


Daugiau naujienų

Naujas įmonės prekės ženklas nuo 2021 m. spalio mėn