Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

29.05.2021 01:05

Hidraulinės sklendės palengvina aktyvaus oro mėginių ėmiklio veikimą

Farmacijos ir sveikatos priežiūros pramonės aseptinio apdorojimo aplinkos stebėsenos reikalavimai tampa vis griežtesni. Didžiosios Britanijos bendrovė "Pinpoint Scientific", siekdama laboratorijoms suteikti naują auksinį mikrobiologinio aktyvaus oro stebėjimo ir mėginių ėmimo standartą, sukūrė naujovišką sistemą. Kad sistema "ImpactAir-140" būtų geriau valdoma, dabar joje įrengti hidrauliniai slopintuvai, kuriuos tiekia "ACE Fabreeka UK".

"Pinpoint Scientific Ltd." projektuoja ir gamina aukštos kokybės mikrobų aplinkos stebėjimo produktus, skirtus farmacinėms švarioms patalpoms ir kitoms griežtai kontroliuojamoms aplinkoms. "Esame technologijomis besivadovaujanti įmonė ir tvirtai tikime, kad klientai dalyvauja visame mūsų kūrimo procese, kad mūsų produktai tiksliai atitiktų jų reikalavimus. Mūsų oro ir paviršiaus mėginių ėmikliai buvo sukurti dalyvaujant dviem didžiausioms pasaulyje farmacijos bendrovėms", - teigia Getinas Džounsas (Gethin Jones), visame pasaulyje veikiančios įmonės, įsikūrusios Bridžende (Bridgend), Velse, netoli Kardifo (Jungtinė Karalystė), generalinis direktorius. Paklaustas apie "ImpactAir-140" savybes, jis apžvelgia kūrimo procesą ir sako, kad įmonė manė, jog atėjo laikas atnaujinti 140 mm skersmens plyšinių oro matuoklių pasirinkimą. Kadangi "Pinpoint Scientific" tiki, kad kuria tik geriausios kokybės ir našumo gaminius, "ImpactAir" turi visą sąrašą pranašumų prieš artimiausius konkurentus. Nerūdijančio plieno konstrukcija neišskiria dalelių, pasižymi itin maža vibracija, turi universalų maitinimo šaltinį, sunaudojantį mažiau nei 50 W galios, o valdymą palengvina didelis aiškus jutiklinis ekranas ir nuotolinio valdymo pulto galimybė. Sistema, visiškai patvirtinta pagal ISO 14698 fizinio ir biologinio efektyvumo reikalavimus, gali būti komplektuojama su įvairiais priedais ir vis tiek užima perpus mažiau vietos ir sveria 4 kg mažiau nei artimiausias konkurentas. Svarbiausia, kad, skirtingai nei kituose tokio tipo mėginių ėmikliuose, joje įmontuota sistema, kuri nuolat stebi ir reguliuoja atstumą tarp įleidimo angos ir agaro paviršiaus - veiksnys, dėl kurio kituose mėginių ėmikliuose gali labai skirtis našumas. Apibendrinant galima teigti, kad "ImpactAir" naudotojai dirba su didesniu mėginių ėmimo efektyvumu, palyginti su etaloniniais prietaisais ir artimiausiu konkurentu, todėl šis prietaisas yra naujas auksinis stebėjimo ir mėginių ėmimo A-D klasės laboratorijų aplinkoje standartas.

Siekdami kuo labiau palengvinti kasdienį darbą švarių patalpų aplinkoje aukščiausios klasės maisto sektoriaus ar medicinos technologijų, taip pat farmacijos pramonės laboratorijose, "Pinpoint Scientific" konstruktoriai sukūrė unikalų, iki smulkmenų apgalvotą sprendimą. Ieškodami aukštos kokybės komponentų ir siekdami pagerinti dangčio veikimą kokybišku linijinio judesio valdymo sprendimu, inžinieriai kreipėsi į "Applied Automation", vieną iš "ACE Fabreeka" platintojų Jungtinėje Karalystėje. Apsvarstęs visus reikalavimus ir pageidavimus, jų srities inžinierius rekomendavo hidraulinius slopintuvus.

Hidrauliniai slopintuvai, pripildyti specialios alyvos specialiam sprendimui

Wyn Gordge, "ACE Fabreeka UK" srities vadovas, apibūdina pradinę situaciją: "Mes dažnai sėkmingai bendradarbiaujame su savo platintoju "Applied Automation", o šiuo atveju bendras darbas greitai leido pasiekti norimą rezultatą ir bendrovei "Pinpoint Scientific"." Lemiamas momentas hidraulinių slopintuvų naudojimui buvo kliento pageidavimas, kad mėginių ėmiklio dangtį būtų galima atidaryti be didelių pastangų. Nesant šio reikalavimo, tinkamais judesio valdymo komponentais būtų buvusios pramoninės dujinės spyruoklės, kurių atidarymo ir uždarymo greitį galima tiksliai sureguliuoti vožtuvu, kurį ACE siūlo pagaminti iš nerūdijančiojo plieno. Tačiau buvo pasirinkti hidrauliniai amortizatoriai, nes jie užtikrina pastovų padavimo greitį kartu su lengvu reguliavimu ir juos tereikia lengvai paliesti, kad prasidėtų dangčio atidarymo procesas. Dar vienas pliusas yra tai, kad hidrauliniai amortizatoriai užtikrina švelnų uždarymo procesą su papildomu slopinimu.

ACE ir Applied Automation galėjo pademonstruoti dar vieną stiprų pavyzdį: žinoma kaip kompetentinga kūrimo partnerė ir vertinama dėl konkrečiam klientui pritaikytų sprendimų, taip pat ir iš pradžių tiekdama nedidelius kiekius, komanda pasiekė hidraulikos šedevrą. Kadangi "ImpactAir-140" mikrobiologinės aplinkos stebėsenos produktai dažniausiai naudojami kritinėmis sąlygomis laboratorijose ir švariose patalpose, pagal "Pinpoint Scientific" specifikacijas apie mineralinės alyvos naudojimą kaip slopinimo terpę cilindriniame stabdžio korpuse negalėjo būti nė kalbos. Atsižvelgdama į šį reikalavimą ir į jautrias taikymo sritis, ACE nusprendė slopintuvus užpildyti specialiai rafinuota augaline alyva, pasižyminčia labai panašiu klampumu ir ilgaamžiškumu. Kurdami gaminio dizainą, "Pinpoint Scientific" inžinieriai prisidėjo nerūdijančiojo plieno įvorėmis, kuriomis padengti išoriniai hidraulinių amortizatorių korpusai, pagaminti iš dengto plieno. Viena vertus, nerūdijančiojo plieno dangteliai užtikrina geresnę higieną dėl griežtų švarių patalpų reikalavimų, kita vertus, įvorių medžiaga dera prie likusios įrenginio dalies.

Šiuo atveju ACE komponentai yra HB15-50 tipo hidrauliniai amortizatoriai, kurių išorinių korpusų skersmuo yra 15 mm, o eiga - 50 mm, todėl jie idealiai tinka lengvai atidaryti dangtį ir išlaikyti jį norimu 60 laipsnių atidarymo kampu. Šių hidraulinių amortizatorių, kurių suspaudimo ir ištraukimo jėgą galima reguliuoti nuo 20 N iki 800 N, montavimas yra paprastas vaiko žaidimas, nes ant stūmoklio yra reguliavimo segmentas. Dėl aukštos kokybės ir ilgo tarnavimo laiko praktiškai nėra jokių apribojimų klientų, tokių kaip "Pinpoint Scientific", pageidavimams, susijusiems su aukščiausios klasės sprendimų, tokių kaip "ImpactAir-140", atidarymo ir uždarymo dažnumu. Kai šie aukščiausios kokybės komponentai, skirti tiksliam judesio valdymui, nedirba farmacijos švariose patalpose ir kitose griežtai kontroliuojamose aplinkose, jie pirmiausia naudojami įvairiose automobilių ar pramoninėse konstrukcijose, taip pat elektronikos, baldų ir laisvalaikio pramonėje.

Daugiau naujienų

Bandydami neįgaliųjų vežimėlius gamintojai dėl suprantamų priežasčių elgiasi saugiai. Tod...

22.12.2023 01:05

Saugos amortizatoriai
Avarinės stotelės specialistai švenčia filmų ir televizijos premjeras
Kai kalbama apie pramoninio slopinimo technologiją, ACE yra vienas iš pirmųjų inžinierių ir projektuotojų visame pasaulyje. Nesvarbu, kokių klausimų šiomis dienomis turi ekspertai, ACE visada greitai į juos atsako internetu arba asmeniškai susisiekus su jais vietoje.

Neįgaliųjų vežimėlių dizainą dar galima tobulinti. Tai įrodo "Hoss Mobility", kuris buvo sukurtas...

Palengvinimas tvarkant ir pertvarkant: universalus atsuktuvas su ACE dujine traukos spyruokle ir struktūriniais amortizatoriais
"Metallatelier GmbH" universaliame atsuktuve