Katalogas

electrotherm GmbH

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Apie electrotherm GmbH

Gerabergo apylinkės yra tradicinis Vokietijos stiklo ir termometrų pramonės centras, garsėjantis skysto stiklo termometrų, laboratorinių, tiksliųjų ir techninių termometrų gamyba.

Remdamasi šiomis istorinėmis šaknimis, 1991 m. buvo įkurta šeimos įmonė, kurios veiklą tęsia jau antroji karta. Pradėjusi nuo kelių darbuotojų buvusioje termometrų gamykloje Geraberge, šiandien "electrotherm" tapo paklausia elektrinės temperatūros matavimo technikos specialiste, kurioje dirba 35 darbuotojai ir kuri tiekia klientams varžinius termometrus ir termoporas daugiau nei 30 šalių.

Matavimo technika Pagaminta Vokietijoje

Žaliojoje Vokietijos širdyje įsikūrusi Tiuringijos įmonė Geraberge kuria, projektuoja ir gamina įvairios paskirties temperatūros matavimo prietaisus, ypač skirtus chemijos ir energetikos įmonėms, mašinų ir transporto priemonių gamybai, kalibravimo laboratorijoms, patikros biurams ir daugeliui kitų sričių.

Be standartinio asortimento tipų, ypatingą electrotherm GmbH kompetenciją sudaro specialios, konkrečiam klientui pritaikytos konstrukcijos ir individualūs konstrukciniai sprendimai, pasižymintys aukšta kokybe konkurencingomis kainomis ir trumpais pristatymo terminais.

Kalibravimo darbai

Gamykloje kalibruojami varžiniai termometrai ir termoporos, temperatūros diapazonas pagal tipą -80...1550 °C

Komponentai ir priedai

Montavimo jungiamosios detalės, apsauginiai vamzdeliai, tekintos dalys, jungiamosios galvutės, flanšai, siųstuvai.

Laukiame jūsų lapkričio 14-16 d. mūsų 640 stende 4 salėje