Katalogas

Apie Azimut SpA

Pradžia

"Azimut Yachts" atsirado 1969 m., kai jaunas universiteto studentas Paolo Vitelli įkūrė bendrovę "Azimut Srl" ir pradėjo nuomoti burlaivius.Pirmieji žingsniai sėkmės link
1970 m. keletas prestižinių jachtų prekinių ženklų paskyrė bendrovę platinti jų laivus Italijoje.
Azimut greitai išplėtė savo veiklą: Be platinimo, ji pradėjo kurti naujas jachtas. Bendroje įmonėje su "Amerglass" ji suprojektavo masinės gamybos stiklo pluošto valtį "AZ 43' Bali", kuri iš karto sulaukė sėkmės.
Bendrovė palaipsniui išplėtė savo asortimentą, daugiausia dėmesio skirdama žemesnei rinkos daliai (1977 m. buvo pristatyta "AZ 32' Targa" - "Ford T" jachtų pasaulyje) ir aukštesnei daliai (1982 m. buvo pristatyta įsimintina "Azimut 105' Failaka" - didžiausia tuo metu masiškai gaminama jachta iš stiklo pluošto).

"Benetti" įsigijimas ir nuosavos gamybos pradžia
1985 m. "Azimut" įsigijo "Benetti". Šis istorinis prekės ženklas, įsikūręs Viaredžo mieste, gamino laivus nuo 1873 m. ir sukūrė megajachtos koncepciją.
Dabar "Azimut" galėjo pati konstruoti jachtas, nustatydama naujus stiliaus ir pramonės standartus, kurie vėliau sukėlė revoliuciją laivų statybos pramonėje, pavyzdžiui, dideli berėmiai langai, elektrinės sėdynės ir riešutmedžio interjeras. naujos gamybos vietos ir tarptautinis pripažinimas
Nuo devintojo dešimtmečio pabaigos, įsigijusi naujas laivų statyklas Fano mieste, restruktūrizavusi "Benetti" laivų statyklas Viaredžo mieste ir pastačiusi naują gamyklą Aviglianoje, Turino provincijoje, "Azimut" tapo pirmaujančia jachtų ir megajachtų statytoja.
Ši lyderio pozicija buvo patvirtinta ir vėlesniais sezonais dėl daugybės verslo laimėjimų ir investicijų politikos, kuri per daugelį metų sustiprino "Azimut" technologinius ir gamybos pajėgumus, o šiuo metu gamyklos yra įkurtos Brazilijoje.

 
Ištrinti pasirinkimą

30th Zagreb Boat Show

30th Zagreb Boat Show

Avenija Dubrovnik 15
10020
Zagreb
Croatia

Azimut SpA

Azimut SpA

Via Martin Luther King 9-11
10051
Avigliana
Torino
Italy

Motoriniai kateriai (S Collection)

Anglies technologijų karta

Anglies pluošto naudojimas - tai konstrukcinis sprendimas, leidžiantis padidinti tūrį ir paviršių, išlaikant tą patį svorį, todėl išlaikomas puik...