Katalogas

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Apie Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Idealus sprendimas yra nuolatinės sąveikos ir tobulėjimo rezultatas. Mes tai žinome taip pat gerai, kaip ir mūsų klientai, todėl "Supfina" įmonės filosofija grindžiama integruotu požiūriu. Tai reiškia, kad tradicinės žinios ir patirtis derinamos su aukštosiomis technologijomis ir bekompromisiu klientų aptarnavimu.

"Supfina Grieshaber" atlieka tikslingus mokslinius tyrimus ir derina ilgametę patirtį superfinišavimo ir šlifavimo bei automatizavimo srityje su žiniomis apie pirminius ir antrinius procesus.

Būdami sistemos tiekėjais, siūlome jums išsamius sprendimus iš vienų rankų. Sukuriame kiekvienam reikalavimui tinkamą profesionalų sprendimą. Tai leidžia greitai reaguoti į besikeičiančius klientų reikalavimus ir sustiprinti savo pozicijas rinkoje.

Mūsų sistemas papildo visapusiškas, skaitmeniniu būdu palaikomas aptarnavimas, užtikrinantis, kad jūs, kaip klientas, visada galėtumėte pasikliauti "Supfina".
"Supfina Grieshaber" yra jūsų patikimas partneris visame pasaulyje, kai reikia įgyvendinti ekonomiškus apdirbimo sprendimus, atitinkančius aukščiausius reikalavimus - tiek šiandien, tiek ateityje!

Galutinio apdirbimo prietaisai (Supfina 202)

Elektrinis juostinis apdailos įrenginys, montuojamas ant mažų, vidutinių ir didelių atraminių staklių, skirtas šlifuotiems ir smulkiai tekintiems paviršiams superfinišuoti. Taip pat tinka naudoti ruoš...

Elektrinis akmens apdailos įrenginys (Supfina 220)

Elektrinis akmenų apdailos įrenginys, montuojamas ant didelių atraminių mašinų, skirtas šlifuotiems ir smulkiai tekintiems paviršiams superfinišuoti. Taip pat tinka naudoti ruošinių pluoštams su sp...

Kamuoliukų apdailos įrenginys (Supfina 291)

Rutulinis apdailos įrenginys, montuojamas ant mažų, vidutinių ir didelių atraminių staklių, skirtas šlifuotiems ar smulkiai tekintiems paviršiams superfinišuoti.

Ypa...

Galutinio apdirbimo prietaisai (Supfina 300)

Elektrinis superfinišavimo įrenginys, skirtas montuoti vidutinėse ir didelėse staklėse šlifuotiems arba smulkiai tekintiems paviršiams superfinišuoti.

Ypač ti...

Riedėjimo elementų, stūmoklių strypų superfinišas (Supfina RollerPro)

"Supfina RollerPro" serija yra sprinteris tarp superapdailos mašinų.

Priklausomai nuo ruošinio matmenų, jos gali apdirbti šimtus ritinių per minutę be centrų arba - dėl jutikliu valdomo akm...

Cilindrinių ritinėlių šlifavimo staklės (Supfina RollerFlex)

Šiuolaikiniuose sferiniuose ritininiuose guoliuose našumo ir apkrovos padidėjimas tiesiogiai susijęs su nustatytų paviršiaus parametrų laikymusi.

Čia lemiamą vaidmenį a...

Paviršiaus apdirbimo technika (R-Cell compact)

Nuo papildomų įrenginių iki visiškai automatizuotų gamybos celių.

Atsižvelgiant į užduotį, galima naudoti įvairius apdirbimo, bandymo, matavimo ir tvarkymo procesus....

SPIRO krovimo sistemos

Klientų reikalavimų pakrovimo ir iškrovimo galimybėms gausa - nuo trumpo ciklo laiko, siekiant sumažinti neproduktyvų laiką, trumpo paruošimo laiko ir lankstaus pritaikymo įvairioms padavimo sistem...

Galutinio apdirbimo įrankiai

Individualus kaip ir jūsų užduotis

Naujoji "Supfina R-Cell", skirta visiškai automatizuotam rankinių įrankių apdorojimui


  • Matavimas
  • Formos...

Riedėjimo guolių pramonė atsilieka, kai kalbama apie autonominę gamybą

"Supfina" yra "Siemens Solid Edge" CAD sistemos "Hero Customer 2024" klientas.

"Supfin...

"Supfina", viena iš pirmaujančių paviršiaus apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų parodoje "Global Industrie" Lione, 4 salėje, C156 stende, suinteresuotoms šalims pristatys naujovę - superapdailos mašiną "Supfina Fact"."
"Supfina", kaip viena iš pirmaujančių paviršių apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų "Grindtec" parodoje Leipcige, 5 salėje, E04 stende, individualiai konsultuos suinteresuotąsias šalis visais su dvigubo paviršiaus šlifavimu susijusiais klausimais."
Taip, ir kelis kartus!
"Aukšto tikslumo paviršių apdailos sprendimai" - toks yra "Supfina" 132 kv. m ploto C10 stendo 10 salėje, gegužės 17-20 d. Štutgarte vyksiančioje parodoje "GrindingHub", šūkis.
Pasinaudokite mūsų demonstruojamomis, išperkamosios nuomos ar naudotomis mašinomis: gausite iš karto prieinamą, veikiančią ir patikimą mašiną.