Katalogas

Bäramed Instrumente GmbH

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Apie Bäramed Instrumente GmbH

Geriausias klientų aptarnavimas

Ilgametė speciali patirtis ir žinios bei kvalifikuotas išsilavinimas - tai savybės, išskiriančios "Bäramed Instrumente" darbuotojus iš kitų. Gerai surūšiuotos atsargos ir kasdienis prekių išsiuntimas garantuoja operatyvų ir savalaikį pristatymą mūsų klientams.

Individualios konsultacijos

Bendravimas yra "Bäramed Instrumente" įstatymas numeris 1. Mes norime žinoti, kas vyksta, galime padėti išspręsti problemas savo ekspertinėmis žiniomis ir tapti jūsų kompetentingu partneriu medicinos technologijų srityje.

DIN ISO 13485

"Bäramed Instrumente" laikosi pagrindinio kokybės principo. Kiekvienas iš "Bäramed Instrumente" iškeliaujantis gaminys yra išbandytas, kad optimaliai veiktų ir būtų kvalifikuotai pagamintas. Taikydami kokybės užtikrinimo sistemą pagal DIN ISO 13485, mes užtikriname ir palaikome "Bäramed Instrumente" kokybės standartą.

Privataus ženklo gaminiai

"Bäramed Instrumente" visada pasirengusi išklausyti klientą, kuris pageidauja instrumentų su savo ženklu. Greitai ir lanksčiai galime prisitaikyti prie kliento numeracijos sistemos, taip patenkindami individualius pageidavimus.