Katalogas

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

Apie HAGO Druck & Medien

... pramonės įmonėms.

Daugelis regiono pramonės įmonių, taip pat ir pasaulinio masto žaidėjai, jau daugelį metų yra patenkinti HAGO klientai. Mūsų klientai naudojasi dideliu ir lanksčiu HAGO paslaugų asortimentu. "Viskas iš vienų rankų" - ne visada pigiausia, bet dėl sinergijos paprastai "pigiausia", patikimiausia ir todėl ekonomiškiausia. Pradedant verslo dokumentais ir blankais, reklamine medžiaga ir katalogais, baigiant pakuotėmis, lipdukais, etiketėmis, naudojimo instrukcijomis ir visomis sistemomis. Svarbiausia, patikimas techninis pristatymas - pačiu laiku arba į siuntų sandėlį - yra mūsų stiprybė. Visi, kuriems kada nors teko stabdyti gamybą dėl trūkstamų dalių, žino, kaip brangiai gali kainuoti nepatikimi partneriai. Nemažai mūsų klientų pasikliauja mumis, kad laiku pristatysime nepriekaištingą kokybę.

... vidutinėms įmonėms, prekybai ir komercijai.

Kol jūs rūpinatės savo klientais, HAGO rūpinasi jūsų išvaizda. Logotipai, verslo dokumentai, brošiūros, jūsų buvimas internete - tiesiog viskas, ko šiandien reikia įmonei, kad ji teigiamai prisistatytų rinkoje. Nesvarbu, ar turite vieną, ar 1000 darbuotojų. Turėsite patyrusį kontaktinį asmenį 1000 klausimų, susijusių su vizualine komunikacija. HAGO yra tinkamas partneris.

... asociacijoms, leidykloms ir privatiems asmenims.

Norite atkreipti dėmesį į savo renginį dideliais plakatais arba reguliariai leisti savo klubo žurnalą? Tuomet HAGO yra jums tinkamas partneris. Nesvarbu, ar tai būtų plakatai, kuponai, skrajutės, įėjimo bilietai, ar žurnalai - mes tai padarysime už jus - patikimai, nebrangiai ir laiku! Įskaitant individualų išsiuntimo tvarkymą.

Kuriame ir gaminame sveikinimo atvirukus, vestuvinius, kalėdinius ar net gedulingus atvirukus pagal jūsų asmenines idėjas - individualiai jums! Pasakykite mums savo norus - mes juos įgyvendinsime! Greitai, nebrangiai ir profesionaliai. Tiems, kuriems standartinis internetinių spaustuvių pasiūlymas yra per paprastas.

... leidėjams ir autoriams.

Knygos - amžinybei. Nuo neatmenamų laikų jos buvo žmogaus minčių veidrodžiai, minčių ir idėjų saugotojai, peržengiantys laiko ribas. Knyga nusipelno ypatingos pagarbos. HAGO visada skyrė ypatingą meilę ir rūpestį knygų dizainui ir gamybai. Gerai suprojektuotas šriftas, tipografija, kuri skaitytojui teikia skaitymo malonumą, nerūgštus popierius, pasižymintis ilgaamžiškumu pagal DIN/ISO 6738, taip pat tobulas įrišimas naudojant PUR technologiją knygoms su minkštais viršeliais arba klasikinis siūlų sandarinimas bibliofiliniams kūriniams. Kad skaitytojai galėtų ilgai jais džiaugtis