Katalogas

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

Apie MMT Mannel Magnettechnik GmbH

Jūsų elektromagnetų, nuolatinių magnetų ir atskyrimo specialistas

Nuo 1986 m. "Mannel" vardas reiškia patikimumą, kokybę, naujoves ir kompetenciją magnetinių technologijų srityje. Siekdami apimti visą savo klientų portfelį, 2001 m. taip pat specializuojamės elektromagnetinių technologijų srityje. Pagrindinis mūsų darbo tikslas - konsultacijos dėl taikymo ir aukštos kokybės produktų bei sistemų kūrimas ir gamyba, ypač nuolatinių magnetų ir elektromagnetų srityje.
Daugiausia dėmesio skiriame moksliniams tyrimams ir plėtrai, specialiems mūsų darbuotojų įgūdžiams, intensyviam dialogui su klientais ir savo gamybai.
Nesvarbu, ar tai būtų elektromagnetai, magnetiniai spaustuvai ar kėlimo magnetai, nuolatiniai magnetai, ar specifiniai variantai - "MMT Mannel magnet GmbH & Co. KG siūlo platų įvairių magnetų asortimentą.
Nuolatiniai magnetai yra įvairių konstrukcijų. Taip pat siūlome įvairių separatorių, pavyzdžiui, separavimo rūdžių, plokščių separatorių ir magnetinių būgnų bei filtravimo strypų. Ieškote elektromagnetų? Visa tai rasite čia.


Kietojo ferito magnetai

Kietieji feritiniai magnetai pagaminti iš geležies oksido ir stroncio. Atskiros sudedamosios dalys atitinkamai sumaišomos, priklausomai nuo kokybės, granuliuojamos ir sukepinamos (kalcinuojamos).

Plastiku sujungti kietojo ferito magnetai

Kietieji feritiniai magnetai pagaminti iš geležies oksido ir bario. Atskiros sudedamosios dalys atitinkamai sumaišomos, priklausomai nuo kokybės, granuliuojamos ir sukepinamos (kalcinuojamos).

Neodimio magnetas

Retųjų žemių junginius sudaro neodimio ir samario mišinys bei junginys su vadinamaisiais pereinamaisiais metalais geležimi arba kobaltu.

Plokštelėmis surištas neodimio magnetas

Retųjų žemių junginius sudaro neodimio ir samario mišinys bei junginys su vadinamaisiais pereinamaisiais metalais geležimi arba kobaltu.

Aliuminio, nikelio ir kobalto magnetai

Šie geležies, aliuminio, nikelio, vario ir kobalto lydiniai gaminami liejimo arba sukepinimo būdu. Skirtingai nuo kitų magnetinių medžiagų apie 0,6 yra Remanentflussdichte - 1,3 T yra palyginti dideli...

Samario ir kobalto magnetai

Retųjų žemių junginius sudaro neodimio ir samario mišinys bei junginys su vadinamaisiais pereinamaisiais metalais geležimi arba kobaltu.

Tiesiniai solenoidai (D-frame)

D formos linijinis solenoidas
Solenoido funkcija čia taip pat yra traukimo arba stūmimo. Kaip ir jo analogas su C formos rėmeliu, šis solenoidas, kuris taip pat valdomas kin...

Tiesiniai solenoidai (C-frame)

C formos magnetai yra linijiniai magnetai, kurių korpusas yra panašios formos kaip C raidė.

Cilindriniai solenoidai

Didelio našumo linijinis solenoidas

Cilindriniai solenoidai yra stabiliausias visų linijinių solenoidų variantas. Solenoido forma primena cilindrą. Šių linijinių solenoidų...

Vienas solenoidas

Fiksuojančioji laikančioji jėga
Magneto stūmoklio šerdį vienoje iš dviejų galinių padėčių fiksuoja nuolatinis magnetas. Dėl to magnetas išlieka stabilus savo galinėje padėtyj...

Kėlimo magnetai

Reguliuojama laikymo jėga
Šis solenoidas turi dvi fiksuotas eigos pabaigos padėtis. Šių bistabilių solenoidų galinės padėtys apibrėžtos mechaniškai. Šie solenoidai fiksuojami...

Elektromagnetai (Round)

Apvalūs prilaikymo magnetai išlaiko ruošinius vietoje
Mūsų prilaikymo magnetai padeda jums nešiojant, keliant ir laikant. Prilaikomieji magnetai iš tikrųjų yra maži elektroma...

"Mannel" yra išrankių vidutinio dydžio įmonių partnerė, kai kalbama apie magnetus ir išradingumo...