Katalogas

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Apie Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Nuo jūsų idėjų iki funkcinių standartinių gaminių

Jau daugiau nei 75 metus dirbame plastikų pasaulyje. Pasinaudokite mūsų patirtimi įvairiose pramonės šakose - nuo automobilių ir elektrotechnikos iki įrenginių ir mašinų gamybos. Lüttgens gamina konkurencingus standartinius gaminius, kurie padeda užtikrinti ilgalaikę sėkmę.
Kaip liejamų techninių detalių ir termoplastinių komponentų gamintojas esame įpratę spręsti net ir pačius sudėtingiausius uždavinius. Kartu su jumis kuriame idėjas, kurias vėliau paverčiame funkcionaliais sprendimais.
Suprantame sudėtingą sąveiką. Nuo optimalių medžiagų parinkimo per gaminio dizainą iki efektyviausio gamybos būdo - su jūsų projektu esame susiję iki paskutinės detalės.

Plastikinės formos

Siekdami racionalios ir ekologiškos serijinės gamybos, nuolat didiname savo gamybos įrenginių automatizavimo lygį. Nuolatinės naujos investicijos į geriausią turimą technologiją neleidžia mums atsilik...

Plastikinės movos

Kasdieniame gyvenime itin pageidaujamas mūsų tikslumas

Tai produktai, kurie paliečia kiekvieną, nes su jais susiduriame kiekvieną dieną, net jei nesate aistringas jėgos aitvarų plaukiotojas...

Plastikinės pūstuvų detalės

"Lüttgens" gamina technines liejimo formas ir mazgus iš termoplastinių inžinerinių plastikų. Savo klientams siūlome kompetentingą partnerystę, kad galėtume kokybiškai ir patikimai įvykdyti jų rei...

Plastikinės rankenėlės

Sėkmės raktą kartais nupjauna "Lüttgens

Užraktų ir jungiamųjų detalių technologijoje tikslumas visada vaidino lemiamą vaidmenį. Šiandien daugelis įmonių renkasi "Lüttgens" kompete...

Plastiko liejiniai

Mūsų atvirumą naujiems gaminiams atspindi daugiau kaip 6500 jau realizuotų gaminių

Pateikite mums specifikacijas, o mes nustatysime veiksmingiausią gaminio sukūrimo būdą - visi skyriai dirba ran...

Plastikinės precizinės detalės

Kurdami pagal užsakymą pritaikytus gaminius taip pat padėjome daugeliui mechanikos ir įrenginių inžinerijos įmonių. Neretai tai leido sukurti produktus, kurių be mūsų pagalbos nebūtų buvę.

Techninės plastikinės dalys

"Lüttgens" gamina aukštos kokybės plastikines dalis, suvokdama, kad jas naudojant galima taupyti energiją ir žaliavas bei prisidėti prie tvarios gyvenimo kokybės.

Hibridiniai komponentai

Hibridinių dalių privalumai vis labiau vertinami ir automobilių pramonėje. Mažesnis svoris ir didesnė keliamoji galia - du pagrindiniai veiksniai, lemiantys didesnį efektyvumą - yra įtikinami argum...

Aukštos kokybės plastikinės dalys

MEDŽIAGŲ IŠMANYMAS. KONSTRUKCIJOS PATARIMŲ TEIKIMO PAGRINDAS

"Lüttgens" palaiko glaudžius ryšius su medžiagų gamintojais, kurie tarptautiniu mastu apibrėžia plastikų technologijos lygį.

Armuotos plastikinės detalės iš anglies pluošto

Kuriant naujausios technologijos, paremtos patirtimi, žiniomis ir kūrybiškumu, padeda mums kurti tikslius prototipus - tai yra pradžia individualiems, puikiems sprendimams mūsų klientams.

Plastiko apdorojimas

Esame techninių liejimo formų ir mazgų iš termoplastikų gamintojai, todėl priimame kiekvieną iššūkį. Kartu su jumis kuriame idėjas, kurias vėliau paverčiame funkcionaliais sprendimais.

N...

Termoplastinės statybinės formos

Energetikos technologijų srityje įmonės taip pat ne kartą naudojasi mūsų patirtimi, kad gautų pagal užsakymą pritaikytus komponentus, kurie tiksliai atitinka jų reikalavimų profilį.

Istorijos kūrimo patirtis ir tikslumas

Jau daugiau nei 75 metus dirbame plastikų pasaulyje. Pasinaudokite mūsų patirtimi įvairiuose sekt...

Mus visada žavi tai, kaip mažos dalys gali padaryti didelį skirtumą