Katalogas

Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Apie Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma" yra išskirtinių produktų kūrimo plastiko technologijų srityje sinonimas ir tarptautiniu mastu pripažinta kaip aukštos kokybės pakuočių specialistė.

"Joma" yra privati Austrijos bendrovė. Savo gamykloje Brunn/Gebirge netoli Vienos kuriame ir gaminame aukštos kokybės plastikinius gaminius farmacijos ir chemijos pramonei bei maisto pramonei.

Iš Austrijos tiekiame savo tikslinėms rinkoms daugiau kaip 40 pasaulio šalių. Mūsų įsitvirtinimą rinkoje lemia ilgalaikiai ir geri santykiai su partneriais bei dėmesys detalėms.

Kosmetikos pakuotės (Securibox)

Pavadinimą "Securibox" suprantame tiesiogine prasme: "Joma Securibox" užtikrina patikimą miltelių, tepalų, kremų, piliulių, tablečių ir kapsulių aukščiausio lygio apsaugą.

Papildoma...

Neperšlampančios pakuotės (Securibox)

"Joma Securibox" užtikrina saugią apsaugą neskęstančioms terpėms. 21 dydžio "Joma Securibox" yra universali ir lanksti talpyklų sistema

Nemokami produktai

  • Individu...

Maisto produktų pakuotės (Securibox)

Universali "Securibox" plastikinių talpyklų sistema puikiai tinka naudoti kaip pirminę pakuotę - ją galima rinktis iš 21 dydžio talpyklų nuo 17 ml iki 1,8 l tūriui

Nemokami produktai

Farmacinės pakuotės (Securibox)

Securibox atitinka aukščiausius higienos standartus ir yra griežtai išbandytas pagal farmacijos pramonės rekomendacijas ISO 15378:2207 mažo gemalo, visiškai kontroliuojamo klimato švarioje patalpoje I...

Plastikinės pakuotės (Securibox)

Jau dešimtmečius plastikinių talpyklų sistema "Securibox" yra nusistovėjęs standartas, taikomas įvairiose farmacijos, chemijos ir maisto pramonės srityse.

21 dydžio "Joma Securibox" yra u...

Specialiosios paskirties pakuotės (Securibox)

Sistemą galima išplėsti daugybe specialių priedų, pritaikytų konkrečioms farmacijos pramonės reikmėms ir reikalavimams.

Nemokami produktai

  • Individualus dizainas...

Apsauginės pakuotės (Securibox)

21 dydžio "Joma Securibox" yra universali ir lanksti talpyklų sistema. Su "Securibox" apsauginiu žiedu, kurį galima pažeisti, lengva elgtis. Jis užtikrina saugią turinio apsaugą.

Nemokam...

Rankiniai dozatoriai

Klampios ir sunkios terpės yra didelis iššūkis siurbliniams dozatoriams. Dėl klampios terpės pasipriešinimo siurbimo metu terpėje lengvai susidaro ertmės - siurbimo našumas staiga sutrinka.
<...

Rankiniai dozatoriai

Sudėtinga, paprasta ir saugu. Visada su jumis - praktiškas "Joma" tablečių dozatorius su higienišku individualiu dozavimu be lietimo, integruota apsauga nuo vaikų ir dviguba apsauga nuo pažeidimų.<...


Tvarumas tampa vis svarbesnis ir arabų pasaulyje.

Patrauklus "JOMA" stendas, sukurt...

JOMA prieskonių malūnėlio, pagaminto iš rPET, gamyba yra dar vienas žingsnis įgyvendinant...

Pasak Europos bioplastiko (EUBP) rinkos analizės, Europos bioplastiko pirmininko François...