Katalogas

sicht-pack Hagner GmbH

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001
  • FSSC 22000
  • SA 8000

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001

Apie sicht-pack Hagner GmbH

Bendrovė "sicht-pack HAGNER" yra viena svarbiausių Europos skaidrių plėvelių iš poliesterio gamintojų. Siūlome šių tipų standžias plėveles, skirtas termoformavimo ir pakavimo reikmėms, rulonuose ir lakštuose:

  • A-PET - plėvelės
  • G/A/G - plėvelės
  • G-PET - plėvelės

Be to, gaminame sudėtines plėveles, kurioms patobulinus su PE plėvelėmis suteikiamos įvairios sandarinimo, plėšymo ir barjerinės savybės.

Mūsų gaminiai pirmiausia naudojami formavimo, užpildymo ir sandarinimo įrenginiuose, taip pat įprastiniuose termoformavimo įrenginiuose lizdinėms plokštelėms gaminti. Kita taikymo sritis - skaidrių pakuočių, tokių kaip sulankstomosios dėžutės, apvalios dėžutės ir kt. Juos galima sterilizuoti ETO ir gama spinduliuote, jie naudojami pirminėms ir antrinėms pakuotėms gaminti.

Didelis PET privalumas - jo suderinamumas su aplinka. PET galima perdirbti, o jį deginant nelieka jokių kenksmingų likučių.

Mūsų pastatai, administracija ir įrengimo inžinerija yra moderniausi, todėl jų nereikia lyginti su PET standžiųjų plėvelių gamybos pramone visame pasaulyje. Įmonei vadovauja puiki komanda, kurią sudaro visų sričių - gamybos, planavimo, administravimo, kokybės, energetikos, higienos, darbo apsaugos, mokymo ir kt. - nariai, turintys daugybę sertifikatų (ISO 9001, FSSC 22000 [remiantis ISO 22000], BRC A klasės, SA 8000, BS OHSAS 18001, ISO 50001, ISO 14001, IFS Logistics, MS SAM, AEO), kurie dėl jų integracijos užtikrina nuolatinį audito režimą. Geros gamybos praktika (GGP) yra būtina sertifikavimo pagal FSSC 22000 ir BRC/IoP sąlyga ir mūsų gamybos pagrindas.

Kitas svarbus mūsų įmonės politikos elementas - užtikrinti nuolatinę produktų saugą mūsų klientams siūlant nuolatinį atsekamumą. Remdamiesi SAP sistema, savo IT padalinyje keičiamės informacija su klientais nuo VMI (pardavėjo valdomo inventoriaus) iki sąskaitų faktūrų išrašymo naudodami EDI (elektroninių duomenų mainų) sistemą.

Ištempiamosios plėvelės

Geros eksploatacinės charakteristikos ir didelis ciklų skaičius leidžia ekonomiškai dirbti visose gerai veikiančiose FFS linijose ir termoformavimo įrenginiuose.

Pakavimo plėvelės

Laminuotos plėvelės ir specialaus pločio plėvelės galiausiai kondicionuojamos pjaustymo centruose pagal kliento specifikacijas.

Atskiri konditerijos etapai yra labai automatizuoti.
...

Jungiamosios plėvelės

Mūsų plėvelės gaminamos higieniškai nepriekaištingomis sąlygomis moderniuose įrenginiuose.
Gamybą skaitmeniniu būdu kontroliuoja ir stebi vadovų komanda, kuriai padeda naujausios informacinės...

Blizgios plėvelės

Produkto saugą garantuojame nuolatiniu audito režimu.
Visai komandai padeda moderniausios techninės ir ryšių sistemos.
Pavyzdžiui: Optinė plėvelės juostos kontrolės sistema, skaitmeninis...

Ampoule Packagings

Suderinamumas su aplinka, jūsų gaminio apsauga.
PET - tai plastikas, kuriam pagaminti reikia nedaug energijos ir kurį galima 100 % perdirbti.
sicht-pack HAGNER gaminiai atitinka fiziolog...

Kaip atsakingas PET plėvelių ir PET laminatų gamintojas esame svarbi grandis tiekimo grandinėje n...