Katalogas

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP dangtelio medžiaga vyno buteliams iš aliuminio lydinio 8011

Atsakyti į skelbimą

"Hongchang Aluminum" tiekia aliuminio lakštus ir ritinius, skirtus butelių dangteliams gaminti, kurie yra ideali medžiaga viskio butelių ir kitų gėrimų butelių PP dangteliams. Jis pasižymi puikiomis drėgmei atspariomis, apsaugančiomis nuo pratekėjimo ir klastojimo savybėmis, todėl yra tikrai saugus, sveikas, greitas ir nekenksmingas aplinkai, didinantis produkto pridėtinę vertę.

PP butelių kamštelių gamybai keliami griežti reikalavimai medžiagos stiprumui, pailgėjimui ir matmenų nuokrypiams, kitaip perdirbimo metu atsiras įtrūkimų ar raukšlių. Kad suformavus butelio dangtelį būtų patogu spausdinti, butelio dangtelio medžiagos paviršius turi būti lygus. Jokių ritininių žymių, įbrėžimų ir dėmių. Dažniausiai naudojami lydiniai: 8011-H14, 8011-H16 ir kt. Aliuminio butelių kamštelių medžiagos gali būti gaminamos karštojo valcavimo, nepertraukiamo liejimo, nepertraukiamo valcavimo arba šaltojo valcavimo būdu.

PP butelių kamštelių medžiagos savybės:
1. Nedidelis svoris.
2. Ekologiška, nekenksminga aplinkai ir lengvai perdirbama.
3. Puikios barjerinės savybės.
4. Gerai formuojama.
5. Graži išvaizda ir ryškios dekoracijos.
8011 aliuminio uždaromosios plokštelės naudojamos butelių ir kitos taros užsukamų dangtelių sistemoms gaminti ir yra vienas pagrindinių produktų aliuminio pakuočių rinkoje. Dėl aliuminio hermetiškumo ir šviesos nepraleidimo savybių bei lengvo formavimo ir dekoravimo jis yra pasirenkama medžiaga uždaromiesiems gaminiams.

Aliuminio PP dangteliai naudojami stiklinei tarai, įskaitant mineralinį vandenį, natūralų vandenį, nealkoholinius ir alkoholinius gėrimus, sveikatos papildus ir sulčių produktus.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
henan

Vietovė
No. 14, Business Outer Ring Road