Katalogas

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Kinijos inspekcijos paslaugos - konteinerių pakrovimo priežiūra

Atsakyti į skelbimą

Visapusiška patikros paslauga Tiekėjo auditas Patikrinimas prieš gamybą Gamybos metu patikrinimas Patikrinimas prieš išsiuntimą Patikrinimas konteinerio pakrovimo priežiūra

Krovinių priežiūra
Krovinių tikrinimas pradedamas gamyklose, sandėliuose arba krovinių siuntėjų pakrovimo vietose. Tikrinama gabenamų produktų kokybė ir kiekis, siekiant įsitikinti, kad gabenamų produktų kokybė ir kiekis yra tinkami. Tuo tarpu inspektoriai prižiūri visą gabenimo procesą, kad įsitikintų, jog konteineriai yra geros būklės ir tinkamai pakrauti.
Skirtingoms produktų kategorijoms, remdamiesi klientų reikalavimais ir savo patirtimi, parengsime specializuotą kontrolinį sąrašą. O mūsų inspektorius tikrinimo metu prekes tikrins griežtai pagal kontrolinį sąrašą ir patvirtintą pavyzdį ir darys viską, kad sumažintų jūsų pirkimo riziką.
Baigę tikrinimą, pateiksime jums rezultatus. O patikrinimo ataskaitą išsiųsime jums per 24 valandas.
Daugelis prekybininkų naudojasi mūsų kokybės kontrolės paslaugomis ne tik todėl, kad mūsų tikrinimo paslauga yra ekonomiškai efektyvi, bet ir todėl, kad jie žino, jog mes tikimės, kad bus užtikrinta kokybės kontrolė. Tarp mūsų klientų yra: "Pepsi", "Coca Cola", "Anheuser-busch inBev", "B&Q", LG, "Samsung", "Honeywell", "Toshiba", "Emerson", "Honda", "Nissan", "Panasonic", SHARP, ABB, "Bandai", "Tommy", "Vtech" ir kt.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Shenzhen

Vietovė
Guangdong

Pabaigos data
29.06.2024 23:50