Katalogas

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Visapusiško patikrinimo tarnyba / Kinijos inspekcijos agentūra

Atsakyti į skelbimą

Guangdong Kinijos inspekcija ir bandymų Co., LTD

Ši patikra atliekama labai ankstyvaisiais gamybos proceso etapais (nuo 0 iki 20 %). Patikros tikslas - patikrinti proceso parametrus ir įsitikinti, kad galutinis gaminys atitiks pageidaujamus kokybės reikalavimus.

Mes esame žmonės ir, savaime suprantama, žmonės daro klaidų, taip pat ir Kinijos gamyklos. Apie pusė Kinijos gamyklų turi gamybos problemų. Jei nebus atliekamas griežtas kokybės patikrinimas, gamyklos gamins pagal savo standartą. Todėl anksčiau nustatyti trūkumus yra laiko ir lėšų taupymo procesas,kai problemas išsiaiškinsite, kai visos prekės jau bus pagamintos, teks sugaišti daug laiko ir pinigų taisymui. Iš savo patirties žinome, kad atlikome kokybės kontrolę vos pradėjus gamybą ir išsiaiškinome, kad gamyklos naudojama spalva visiškai neatitiko kliento pageidavimų. Tai didelė klaida. Po patikrinimo gamykla nedelsdama pakeitė spalvą. Jei kokybės patikrą atliktume jau beveik baigę gaminius, tai galėtų būti didelė problema, o siunta būtų vėluojama išsiųsti dėl kokybės kontrolės metu nustatytų problemų patikslinimo.

Taigi primygtinai rekomenduojama atlikti kokybės patikrą ankstyvuoju gamybos proceso etapu. Ši kokybės kontrolė Kinijoje ypač reikalinga, kad būtų išvengta nesusipratimų ir klaidų tolesniame gamybos procese.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Shenzhen

Vietovė
Guangdong

Pabaigos data
29.06.2024 23:50