Katalogas

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

12.12.2023 18:00

Besiūliai nerūdijančio plieno vamzdžiai

Atsakyti į skelbimą

Besiūliai nerūdijančio plieno vamzdžiai

Nerūdijantis plienas - tai geležies lydinys, kuriame chromo yra ne mažiau kaip 10,5 proc. Legiruojantys elementai, tokie kaip nikelis, molibdenas, titanas, anglis, azotas ir varis, pagerina nerūdijančiojo plieno stiprumą, plastiškumą ir kitas savybes. Skirtingų lydinių atsparumas korozijai skiriasi.

Palyginti su angliniu plienu, nerūdijančiojo plieno lydiniai pasižymi didesniu atsparumu žemoms temperatūroms, didesniu darbiniu sukietėjimu, didesniu stiprumu ir kietumu, didesniu plastiškumu ir patrauklesne išvaizda.

Besiūlių nerūdijančio plieno vamzdžių privalumai
Besiūlių nerūdijančio plieno vamzdžių privalumai Jis atsparus karščiui ir tinka didelės galios ir aukštos temperatūros įrenginiams.

Besiūlių nerūdijančio plieno vamzdžių gamybos procesas
Įprasti besiūlių nerūdijančio plieno vamzdžių gamybos procesai yra ekstruzija, giluminis gręžimas arba štampavimas. Tačiau ekstruzijos procesas užtikrina vienodiausią išorinį skersmenį (OD) ir galiausiai koncentriškiausią vidinį skersmenį (ID). Be to, ekstruzija yra tinkamiausias procesas ilgiems, vientisai suvyniotiems nerūdijančio plieno vamzdžiams gaminti.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Hunan

Vietovė
Changsha

Pabaigos data
13.11.2024 15:50