Katalogas

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbo dyzelinis pakabinamas variklis 50 AG

Atsakyti į skelbimą

NAUJIENA "Yanmar Dtorque 111

Kompaktiškas "Dtorque 111" sukurtas taip, kad sukels revoliuciją mažų darbo laivų rinkoje, kur jo numatomas tarnavimo laikas - daugiau nei 10 000 valandų - yra bent dvigubai ilgesnis nei bet kurio panašaus pakabinamojo benzininio variklio.

"Dtorque 111" yra nepaprastai sklandus ir tylus dyzelinis variklis, išvystantis 50 AG galią prie sraigto ir stulbinantį 111 Nm sukimo momentą esant vos 2 500 aps/min. Tai gerokai geriau nei naujausi 70 AG 4 taktų benzininiai modeliai ir daugiau nei pakankamai, kad greitai pagreitintų daugumą mažų laivų į lėktuvą, o žemyn nuleistos galios užtenka ir dideliam darbui.

"Dtorque" yra idealus pasirinkimas, jei eksploatuojate arba valdote
  • darbo valtys
  • saugos ir gelbėjimo valtys
  • žvejybos laivus
  • vyriausybinius ir uostų administracijos laivus
  • keleivinius laivus
  • superjachtų laivai


Didesnis saugumas
Dyzelinas yra mažiau degus nei benzinas, todėl "Dtorque" yra saugesnis pasirinkimas potencialiai pavojingoje aplinkoje, pavyzdžiui, naftos ir dujų pramonėje. Pavyzdžiui, superjachtų ir kruizinių laivų operatoriams taip pat naudinga sutaupyti laiko ir lėšų, susijusių su mažesniu priešgaisrinės saugos priemonių ir taisyklių skaičiumi.

Be to, reikia valdyti tik vienos rūšies degalus, kurie yra plačiau prieinami viso pasaulio uostuose. Dtorque taip pat viršija ES RDC II etapo išmetamųjų teršalų normatyvus, tačiau dar neatitinka EPA reikalavimų.

Mažas triukšmas ir vibracija
. Dtorque turi dviejų cilindrų, common rail, turbokompresorinį dyzelinį variklį, kuriame naudojama unikali dviejų priešpriešiais besisukančių alkūninių velenų sistema aliuminio bloke. Ši technologija su patentuota "Spaceball" konstrukcija padeda sumažinti vibraciją ir triukšmą.

Dar vienas šių alkūninių velenų privalumas - nėra sukimosi ir veikimo (vairavimo) momentų. Dėl to variklis eksploatuojant mažiau nuvargsta

.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia

Regionas
Aceh

Vietovė
Banda Aceh

Pabaigos data
31.01.2025 10:00