Katalogas

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT FAZINĖS MATRICOS DEFEKTŲ DETEKTORIUS

Atsakyti į skelbimą

Su "Mentor UT" fazinės matricos defektų detektoriumi "Mentor UT Phased Array Default Detector" pristatytas galingas naujos kartos PAUT tikrinimas. Atsikratykite spėlionių atliekant ultragarsinį defektų tikrinimą naudodami tiksliausią ir intuityviausią šiuo metu rinkoje esantį įrankį.

"Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT", "Baker Hughes" verslo produktas (anksčiau "GE Inspection Technologies"), yra galingas, prijungtas ultragarsinis defektų detektorius, optimizuotas technologinių indų, vamzdžių ir rezervuarų korozijos ir erozijos žemėlapiams sudaryti.

"Mentor UT" suteikia matricos tikrinimo galią kasdieniam naudojimui su intuityvia, jutiklinio ekrano sąsaja ir pritaikomomis tikrinimo programomis ("programėlėmis"). Vartotojai gali kurti savo programas arba naudotis iš anksto įdiegtomis programomis ir visiškai pritaikyti naudotojo sąsają savo poreikiams. Prietaiso sąranką ir kalibravimą išmokti paprasta, todėl galima sutaupyti mokymo išlaidų ir kartu padidinti produktyvumą.

Visa UT defektų detektoriaus sistema patalpinta į pirštinėms patogią planšetę su jutikliniu ekranu, kuria naudotis taip pat paprasta kaip išmaniuoju telefonu. Iš anksto įkelta "Mentor Create" programinė įranga yra visiškai pritaikoma, todėl naudotojas gali nustatyti meniu ir darbo eigą (programėles), kad žingsnis po žingsnio būtų vadovaujama tikrinimo procesui - nuo kalibravimo iki zondo vietos nustatymo ir analizės. Pasitikintys ir išsilavinę naudotojai reiškia, kad net sudėtingiausi patikrinimai kiekvieną kartą atliekami nuosekliai.

"Mentor UT" yra pirmasis ultragarsinio tikrinimo prietaisas, kuriame lengvai galima naudoti belaidį ryšį ir tiesioginę transliaciją, todėl tikrintojai gali gauti antrąją nuomonę realiuoju laiku, kai jos reikia. Tas pats belaidis debesijos ryšys suteikia galimybę "Mentor UT" nuotoliniu būdu generuoti išsamias patikrinimo ataskaitas naudotojų staliniuose kompiuteriuose vienu mygtuko paspaudimu.

Naudodami "Mentor UT" galite tikėtis
  • Didelio našumo konstrukcija: galingas 32:32 fazinės matricos defektų detektorius (galima patobulinti iki 32:128) su įprastu UT kanalu ir 20 kHz impulsų pasikartojimo dažniu (RPF)
  • Tvirtas ilgaamžiškumas: atlaiko sunkias aplinkos sąlygas, jo atsparumo klasė - IP65
  • Produktyvesni ir kokybiškesni patikrinimai: naudotojo nustatytos patikrinimo "programėlės" arba iš anksto įrenginyje įdiegtos jūsų poreikiams pritaikytos programėlės
  • Neprilygstamas suderinamumas: lengvai susiejamas su pirmaujančiais GE dviejų elementų linijiniais DM zondais, skirtais korozijai tikrinti, linijinės matricos zondais, skirtais suvirinimo siūlėms ir kompozitams tikrinti, ir įvairiais komerciniais skeneriais
  • Intuityvus valdymas: pirštinėms patogi, pritaikoma jutiklinio ekrano vartotojo sąsaja, įmontuotas belaidis ryšys ir duomenų eksportas, siekiant supaprastinti ataskaitų teikimą ir analizę (pridedama neprisijungusi analizės programinė įranga)
  • Taupykite laiką ir išteklius: specializuotos darbo eigos supaprastina sudėtingus patikrinimus, kad padidėtų efektyvumas ir palengvėtų mokymas

Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia

Regionas
Jawa Timur

Vietovė
Surabaya

Pabaigos data
31.12.2024 09:00