Katalogas

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 JUTIKLIS, PARDUODAMAS!!

Atsakyti į skelbimą

"Planmeca ProMax 3D" - tai gaminių šeima, kurią sudaro išskirtiniai "viskas viename" įrenginiai. Šie pažangūs gaminiai, kuriuose yra trys skirtingi trimačio vaizdavimo tipai, taip pat panoraminis, ekstraoralinis įkandimo ir cefalometrinis vaizdavimas, gali patenkinti visus jūsų veido ir žandikaulių vaizdavimo poreikius.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT įrenginys sukurtas taip, kad užtikrintų universalias 3D vaizdavimo galimybes, pasižymi naujoviškomis funkcijomis, tokiomis kaip judesių korekcija ir standartinis mažos dozės vaizdavimo protokolas, todėl idealiai tinka bendrajai odontologijai, endodontijai ir kt.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT įrenginys yra 3D vaizdavimo galingas įrenginys, leidžiantis matyti žandikaulių ir veido sritį ne tik dantų srityje. Sukurtas panoraminio, cefalometrinio ir 3D vaizdavimo reikmėms - su endodontinio vaizdavimo režimu, kuris didele raiška fiksuoja smulkias anatomines detales - "ProMax 3D Plus" yra daugiafunkcinis 3D įrenginys, užtikrinantis aukščiausią diagnostikos tikslumą ir kontrolę. Be to, naudojant "Planmeca CALM" technologiją judesių sukeliamiems artefaktams šalinti ir itin mažos dozės 3D vaizdus, kai pacientų dozės yra gerokai mažesnės, šis "viskas viename" CBCT aparatas užtikrina teigiamą paciento patirtį nuo pradžios iki galo.
Seamless. Sukurta unikali "SmartPan" sistema, leidžianti daryti 2D ir 3D vaizdus naudojant tą patį jutiklį.
Prieinamas. Įrengta paciento padėtis veidu į veidą, kad būtų galima stovėti, sėdėti ir naudotis neįgaliojo vežimėliu
Inovatyvus. Pasižymi patentuota selektyviai suderinamo šarnyrinio roboto rankos (SCARA) technologija, leidžiančia nevaržomai judėti atliekant rotacinius veido ir žandikaulių vaizdus
Universalus. Didžiausias matymo lauko apimties dydis Ø20x10 cm su vienu nuskaitymu
Suderinamas. Palaiko "Mac OS/PC" funkcijas, o "Planmeca Romexis" programinė įranga gali valdyti visą CAD/CAM darbo eigą

"Promax", kuri buvo atnaujinta į 3D CBCT. Dimax 4 yra naujausia 2D versija.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Mums reikia

Valstybė
Indonesia

Regionas
Jakarta

Vietovė
Jakarta

Pabaigos data
31.12.2024 08:40