Katalogas

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, NAUJAS

Atsakyti į skelbimą

"Leica Absolute Tracker AT960" yra tvirtas, "viskas viename" lazerinis seklys, kuris telpa į vieną skrydžio dėklą. Standartiškai siūlomas didelės spartos dinaminis matavimas, todėl tai yra išsamus sprendimas, skirtas šešių laisvės laipsnių (6DoF) zondavimui, skenavimui ir automatizuotam tikrinimui bei reflektoriaus matavimui.

Naujos kartos nešiojamoji KMM sistema, pagrįsta patikrinta technologija, AT960 apjungia 6DoF funkcijas, įdiegtas "Leica Absolute Tracker AT901", ir kompaktiško "Leica Absolute Tracker AT403" nešiojamumą bei patogumą naudoti. Rezultatas - itin sudėtingas, tačiau paprastas naudoti didelės apimties matavimo sprendimas, sveriantis mažiau nei 14 kilogramų.

Lazerinį sekimo įrenginį AT960 galima lengvai transportuoti, greitai išpakuoti ir įjungti per kelias minutes, kad būtų galima atlikti didelio našumo matavimus beveik bet kur. Dinamiškos funkcijos ir lankstus funkcionalumas suteikia naudotojams absoliučią greitaveiką, tikslumą ir nešiojamumą.

Dėl belaidžio ryšio ir akumuliatorinio veikimo galimybės integruotų technologijų konstrukcija AT960 ilgas konfigūravimas tampa praeitimi. Leica absoliutusis interferometras (AIFM) leidžia tiksliai matuoti dideliu greičiu į judantį taikinį, o naujoviška "PowerLock" funkcija užtikrina, kad nutrūkęs spindulys iš karto vėl būtų atkurtas be naudotojo įsikišimo, taip sumažinant operatoriaus darbo krūvį ir mokymo reikalavimus. Intuityvus jutiklinio ekrano valdymas sumažina naudotojo klaidų tikimybę, taupydamas laiką, pastangas ir pinigus. Tikrinimo ir kompensavimo architektūra reiškia, kad pagrindinius reguliavimus galima atlikti lauke, o tvirta konstrukcija garantuoja, kad darbas bus atliekamas pagal specifikacijas, o kalibravimas ir techninė priežiūra bus atliekami minimaliai


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia

Regionas
Jawa Timur

Vietovė
Surabaya

Pabaigos data
28.12.2024 09:00