Katalogas

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRAGARSO SKENERIS CTS8800 PLUS

Atsakyti į skelbimą

SIUI CTS-8800 ultragarso aparatas yra nešiojamasis įrenginys, kuriame suderinta naujausia ultragarsinio vaizdavimo technologija su dėmių mažinimo technologija ir padidintu priartinimu. SIUI CTS-8800 labai paprasta naudoti visiems operatoriams, jame įdiegta stabili operacinė sistema ir 160 GB kietasis diskas. Geba kurti 4D nespalvotus vaizdus už mažesnę kainą nei konkurentai. SIUI CTS-8800 yra ekonomiškiausia 4D ultragarso vaizdavimo įranga rinkoje.

SIUI CTS-8800 ultragarso aparatas yra pirmoji pradinio lygio sistema, kurioje pažangios vaizdavimo funkcijos derinamos su belaidžio ryšio technologija. Veterinariniai išankstiniai nustatymai, vaizdų saugojimas ir momentinis vaizdų optimizavimas daro viską logiška ir patogu naudoti. CTS-8800 įdiegtos tokios technologijos, kaip erdvinis sudėtinis vaizdavimas, audinių harmonika, dėmių mažinimas ir kintamas vaizdo fokusavimas, leidžiančios gauti aukštos kokybės vaizdus. Derinant šias aukštųjų technologijų funkcijas su belaidžiu vaizdų perdavimu, CTS-8800 leidžia CTS-8800 perkelti jūsų kliniką į technologijų priešakį.


VERSATILI 4D GALIMYBĖS
"CTS-8800 Plus" siūlo puikius 4D vaizdus už nuostabią kainą. Tūrinio vaizdavimo technologija apima akušerinį 4D vaisiaus vaizdavimą ir ginekologinį transvaginalinį tūrinį vaizdavimą, kurie rodo tikslesnius ir konkretesnius vaizdus, atitinkančius skirtingus klinikinius poreikius.

SPATIALINIS UGDYMAS
Ši technologija padeda sumažinti aido artefaktus ir pagerinti erdvinę skiriamąją gebą, nuskaitant taikinį su mult i krypties spindulio formavimu.

PAGRINDINĖS TVARKYMO TECHNOLOGIJOS
Spekle mažinimo technologija
Technologija padeda sumažinti triukšmą ir artefaktus, išgryninti t emisijos šešėlius ir apvadus, pagerinti kontrasto skiriamąją gebą ir nustatyti
ankstyvą audinių / struktūros nykimą.

Išmanusis optimizavimas vienu klavišu
Sistema išmaniai reguliuoja TGC ir B stiprinimą B režimu, taip pat bazinę liniją, PRF ir PW stiprinimą, kad tik vienu klavišo paspaudimu būtų gautas geriausias nespalvotas vaizdas ir PW
vaizdas.

VERTĖS DIDINIAI KLINIKINIAI SPRENDIMAI
Panoraminis vaizdavimas
Sistema leidžia išplėsti platesnį vaizdą, kad gydytojai galėtų skenuoti didelio ploto audinius judant skeneriui.

Belaidis vaizdų perdavimas į "iPad" / "iPhone" ir belaidis kompiuterinis spausdintuvas
Sistema užtikrina mobilų darbą ligoninėse ir klinikose, rodydama skenavimo vaizdus per "iPad", "iPhone", net jei gydytojas yra toli nuo ultragarso sistemos.

Galimybė atnaujinti spalvinio doplerio
Sistema palaiko spalvinio srauto žemėlapio, impulsinių bangų doplerio ir triplekso režimo atnaujinimus, todėl ji pati yra užbaigta spalvinio
Doplerio ultragarso sistema, idealiai tinkanti pradedantiems naudotojams.

SIUI CTS-8800 ultragarso aparato savybės
  • Didelės raiškos 10 colių LCD monitorius
  • Taškinio atspindžio mažinimo technologija
  • 512 kadrų "Cineloop
  • Kelių dažnių zondai
  • 4D ir 2D vaizdavimas
  • Vaizdo optimizavimas vienu prisilietimu
  • Veterinariniai išankstiniai nustatymai
  • Didelių ir mažų gyvūnų reprodukcinės lentelės
  • Pilvo ir širdies matavimo programos
  • Belaidis vaizdų perdavimas

Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia

Regionas
DKI Jakarta

Vietovė
Kota Jakarta Selatan

Pabaigos data
31.12.2024 09:45