Katalogas

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRAGARSAS

Atsakyti į skelbimą

GE Voluson E10 ultragarso aparatas yra aukščiausios klasės moterų sveikatos ultragarso aparatas, kuris tikrai pateisina "Premium" pavadinimą. Svarbiausia jo savybė - naujasis Matrix 4D keitiklis. Tai visiškai elektroninis 4D zondas be judančių dalių. Tai reiškia, kad zondas nėra "šluojamas", o visi vaizdai gaunami vienu metu be jokio vėlavimo. Tai reiškia, kad kadrų dažnis didesnis, vaizdo kokybė puiki, o diagnostiniai vaizdai daug tikslesni.

Naujausia "Expert" serijos ultragarso sistema "Voluson E10" skirta pažangiai moterų sveikatos praktikai. Kai sudėtingi atvejai yra taisyklė, o ne išimtis. Kai kasdien sprendžiate sudėtingus diagnostinius klausimus. Ten, kur pacientai kreipiasi į jus ieškodami patikimų atsakymų.

Naujoji "Voluson E10" pagrįsta novatoriška "Radiance" sistemos architektūra, kuri nustato naujus vaizdavimo našumo standartus*, nes užtikrina įspūdingus 2D ir 3D/4D vaizdus; puikią skvarbą techniškai sudėtingiems tyrimams; naujas apimties vaizdavimo priemones ir pažangias programas, padedančias spręsti sudėtingus atvejus. Be to, "Voluson E10" palaiko GE naujos kartos HDliveTM - HDlive Silhouette ir HDlive Flow - vaizdai išties nepaprasti!

GE plačiai pripažįstama kaip pasaulinė ultragarso sistemų, skirtų moterų sveikatos priežiūrai, technologijų lyderė. Bendrovės "GE Voluson" ultragarso aparatų serija leidžia akušeriams ginekologams ir gydytojams akušerijos, ginekologijos ir vaisingumo srityse lengvai atlikti sudėtingus moterų sveikatos tyrimus, užtikrinant tikslią diagnostiką dėl aukščiausios kokybės vaizdų, kurie yra labai svarbūs laiko atžvilgiu.

"GE Voluson E10" buvo sukurtas siekiant pakeisti pigesnį "GE Voluson E8", bet ne visiškai jį pakeisti, nes jis turi keturis kartus didesnę duomenų apdorojimo galią nei "GE Voluson E8", todėl leidžia naudoti pažangias programas ir efektyviai dirbti. Palyginti su E8, E10 turi didesnį ekraną, kad būtų galima geriau peržiūrėti skenavimą, sudėtingesnį spindulių formavimą ir naujesnes atvaizdavimo technologijas. Išskirtinė "GE Voluson E10" apdorojimo galia ir greitis reiškia greitesnį atvaizdavimo laiką ir tolygesnį kadrų dažnį, todėl HD vaizdas yra itin aiškus ir tikroviškas.

"GE Voluson E10" savybės ir ypatumai
  • 4D elektroninė matrica 4D keitiklis
  • HD tiesioginė transliacija
  • 23 colių plačiaekranis LED monitorius
  • 12.1 colio daugiajutiklinis jutiklinis skydelis
  • Zondo prievado apšvietimas
  • Optimizuota ergonomika
  • Pažangus V-SRI tūrinis taškinio atspindžio mažinimas
  • Labai didelis kadrų dažnis 2D ir 4D vaizdavimo metu
  • 4 kartus didesnė apdorojimo galia nei "Voluson e8

Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia

Regionas
DKI Jakarta

Vietovė
Kota Jakarta Selatan

Pabaigos data
31.12.2024 08:55