Katalogas

Parduodu šviežią konteinerį sukraunamą saugojimo dėžutę šaldytuvo daržovių vaisių laikymo organizatoriui

30.05.2023 00:05

Parduodu šviežią konteinerį sukraunamą saugojimo dėžutę šaldytuvo daržovių vaisių laikymo organizatoriui

Atsakyti į skelbimą

Informacija apie produktą
Šaldytuvo laikymo talpykla - ši šviežių produktų dėžutė suprojektuota su skaidria permatoma sienele ir viduje esančiu mažesniu filtravimo krepšeliu su skylutėmis, kad galėtumėte lengvai nuplauti daržoves ir vaisius. Ji turi dangtį, kad vaisiai, daržovės, mėsa ir kt. išliktų švieži daug ilgiau.


Kokybiška medžiaga - indas pagamintas iš BPA neturinčio maistinio PET ir PP plastiko. Medžiaga tinkama laikyti žemoje temperatūroje, pavyzdžiui, šaldytuve. Tačiau nedėkite jo į mikrobangų krosnelę.

Daugiafunkcinis laikymas - talpykla skirta ne tik daržovėms ir vaisiams, bet ir mėsai, omarams, jūros gėrybėms, sviestui, bakonui ir sausiems vaisiams, ką tik norite laikyti. Dangtelis yra su sandarinimo funkcija, sandarus, nelaidus orui ir vandeniui, kad maistas viduje išliktų šviežias.

Visur laisvai naudojamas namuose- Palyginti su sunkiais stikliniais indais, šis vietos taupymo indas taip pat yra skaidrus, bet lengvas ir lengvai nešiojamas. Jie labai tvirti ir patvarūs. Lengvai valomi. Puikūs produktų taupymo konteineriai padės jūsų šaldytuvui ir namams atrodyti tvarkingai ir organizuotai.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Zhejiang