Katalogas

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Grįžti į sąrašą

Šiurkštumo matavimo įrenginiai (ROTOS) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Jautājums par produktu  

Šiurkštumo jutiklis, kuris sujungia visas charakteristikas.

Automatiškai matuokite matmenis, formą ir vietą bei šiurkštumą vienu įrenginiu: Daugiau našumo, vienas įrašas.

Norint atlikti komponentų, pvz., transporto priemonių transmisijos, kokybės patikrą, turi būti įmanoma patikrinti šiurkštumą ir banguotumą pagal standartus. ZEISS ROTOS šiurkštumo jutiklis pirmą kartą leidžia tai padaryti naudojant vieną koordinatinę matavimo mašiną. Operatoriai gauna naudos iš supaprastintos darbo eigos, užtikrinančios didesnį matavimo tikrumą ir sutaupančio daug laiko.

ZEISS ROTOS skirtas naudotojams, kurie tikrina dydį, vietą ar formą naudodami koordinatinę matavimo mašiną (KMM) ir kuriems taip pat reikia išmatuoti to paties ruošinio šiurkštumą ir banguotumą. Dėl nelygumų jutiklio ZEISS ROTOS. visas techninio brėžinio charakteristikas galima išsamiai išmatuoti viena KMM ir parodyti viename įraše. Daugiau nebereikia persikelti į paviršiaus matavimo prietaisą.

Įvairias matavimo padėtis galima pasiekti be pakartotinio perjungimo, o visiškai automatinis paleidimas galimas be operatoriaus įtakos paviršiaus matavimui. Tai užtrunka vos kelias sekundes, palyginti su ankstesnėmis keliomis minutėmis. Kadangi nebereikia gabenti ir užspausti detalės, beveik išnyksta klaidų tikimybė viso proceso metu ir operatoriaus įtaka.

Tačiau tai dar ne viskas: ZEISS ROTOS galima lanksčiai nustatyti, kad būtų galima pasiekti visus detalės paviršius be pakartotinio užspaudimo. Be to, jutiklis turi sukamąją / pasukamąją ašį. ZEISS ROTOS matavimo duomenys "Bluetooth" ryšiu perduodami į analizės kompiuterį. Tada duomenys importuojami į CALYPSO programinę įrangą naudojant mašinos tvarkyklę ir gali būti eksportuojami kartu su kitais matavimo duomenimis į bendrą įrašą. ZEISS ROTOS galima naudoti pasirinktose koordinatinėse matavimo mašinose su VAST jutiklių laikikliais.

Jautājums par produktu