Katalogas

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Grįžti į sąrašą

Programinės matavimo įrangos (CALYPSO) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Jautājums par produktu  

Bendra standartinių geometrijų ir daugiau programų

CALYPSO sukėlė revoliuciją matavimo technologijų programavime. Jos į funkcijas orientuota sąsaja užtikrina neprilygstamai paprastą naudojimą. Intuityviai kurkite matavimo programas pasirinkdami funkciją, naudojamą CAD projekto brėžinyje. Įveskite dydžio, formos ir padėties tolerancijas tiesiai iš CAD modelio.

Daug užduočių - vienas įrankis

CALYPSO skirtas rankiniams ir CNC matavimams, internetiniam ir neinternetiniam programavimui. CALYPSO gali naudoti kelis jutiklius ir palaiko visus dabartinius "Carl Zeiss" jutiklius ir matavimo galimybes. Per I++ DME sąsają CALYPSO galima valdyti ne "Zeiss" matavimo sistemas, pavyzdžiui, 3D matavimo mašinas, šarnyrinių rankų matavimo mašinas, lazerinius sekimo įrenginius ir kompiuterinius tomografus.

Be susidūrimų - automatiškai

Kai tik keliais pelės paspaudimais apibrėžiate detalės elementą ir su juo susijusias tolerancijas, CALYPSO automatiškai sukuria atitinkamą matavimo strategiją, kurią bet kada galima keisti ir taikyti kitiems elementams. CALYPSO greitai juda plunksna aplink detalę be susidūrimų ir teisingai priartėja prie detalės elementų - jūs galite užsiimti kitomis užduotimis.

Dinaminis mini planas

CALYPSO hierarchinis dizainas ir į funkcijas orientuotas programavimas suteikia jums lankstumo sutelkti matavimo planavimą į gamybos procesą. Pavyzdžiui, galite nutraukti matavimo eigą, kad greitai išmatuotumėte kitą detalę. Nutrauktą matavimą vėliau galima lengvai tęsti. Pažangesnis skenavimas su "VAST Navigator" CALYPSO palaiko "VAST Navigator" - penktosios kartos "Carl Zeiss" skenavimo technologiją. Be nereikalingų pertraukų ir su optimaliais privažiavimo ir judėjimo keliais "VAST Navigator" leidžia sklandžiai matuoti vienu važiavimu. Standartiškai naudojamas tangentinis priartėjimas. Visiškai integruota žvalgyba leidžia CALYPSO nustatyti didžiausią skenavimo greitį, atsižvelgiant į reikiamą tikslumą.

Pasirenkamos sąsajos:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI ir FTA galima tiesiogiai apdoroti.

Pasirenkamos tiesioginės sąsajos:

ParaSolid, CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Programinės matavimo įrangos

Programinės matavimo įrangos (PiWeb)

Ataskaitų teikimas tapo paprastas

"ZEISS PiWeb" yra geriausia savo klasėje grafinė ataskaitų teikimo sistema, kuri iš karto paverčia kokybės ar procesų duomenis vertingomis...

Programinės matavimo įrangos (CALIGO)

Išsami programa, skirta laisvos formos paviršiams ir dar daugiau.

CALIGO - nauja laisvos formos paviršių programinė įranga, su kuria automobilio kėbulo dalių matavimas tamp...

Programinės matavimo įrangos (GEAR PRO)

GEAR PRO - CAD pagrįsta krumpliaračių programinė įranga.

Naudojant kartu su "CALYPSO", "GEAR PRO" linija galima tikrinti cilindrinius, kūginius ir sliekinius krumpliaračius...