Katalogas

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Grįžti į sąrašą

Matavimo mašinos (ACCURA 2000) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Jautājums par produktu  

Pritaikyta jūsų poreikiams ir biudžetui

ACCURA 2000 platformos koncepcija leidžia sukonfigūruoti matavimo mašiną pagal savo poreikius. Jei keičiasi jūsų reikalavimai įrangai, jutikliams ir programinei įrangai, keičiasi ir ACCURA 2000. Jums naudinga patraukli kaina ir mažos gyvavimo ciklo išlaidos. Techniniai ACCURA 2000 privalumai: naujoviška izoliacijos technologija, nauji pneumatiniai guoliai, užtikrinantys trumpus važiavimo atstumus ir didesnį ruošinių pralaidumą. Techninės priežiūros nereikalaujanti konstrukcija užtikrina maksimalų darbingumą.

Nepriklausomybė nuo temperatūros dėl F.I. technologijos

Būtina atsižvelgti į temperatūros svyravimus, ypač atliekant matavimo darbus netoli gamybos. Naujojo ACCURA 2000 tiltelis turi unikalią, didelio efektyvumo izoliacijos sistemą, kuri užtikrina reikiamą tikslumą dirbant ceche.

Laisvai pasirenkama matavimo temperatūra (20-26 °C)

Matavimo mašinos turi būti eksploatuojamos esant pastoviai temperatūrai. Su ACCURA 2000 galite laisvai pasirinkti matavimo temperatūrą ir sumažinti oro kondicionavimo išlaidas.

Didžiausias jutiklio lankstumas

ACCURA 2000 galima naudoti visus turimus "Carl Zeiss" jutiklius. "Mass" daugiajutiklė technologija leidžia taupant laiką pakeisti optinius ir kontaktinius jutiklius.

Efektyvumo paketas su navigatoriaus technologija

ACCURA 2000 našumo pakete yra VAST navigatoriaus parinktis, užtikrinanti dar tikslesnį nuskaitymą. Naudojant šią technologiją visada pasiekiamas maksimalus važiavimo ir nuskaitymo greitis, todėl iki minimumo sutrumpinamas jūsų brangus matavimo laikas. Į paketą taip pat įeina būtina saugos technologija su lazeriniu stebėjimu.

Jautājums par produktu