Katalogas

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

DC/DC keitikliai pramoninėms reikmėms ir transporto priemonėms (PCPCMD / PCMDS) MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

Jautājums par produktu  

Kai turima sistemos įtampa neatitinka esamų elektrinių ar elektroninių komponentų maitinimo įtampos, reikia naudoti įtampos keitiklius. Todėl elektros keitikliai, galintys konvertuoti nuolatinę įtampą, vadinami DC/DC keitikliais arba DC/DC keitikliais. Iki XX a. šeštojo dešimtmečio nuolatinės įtampos keitimas buvo įmanomas tik elektromechaniniu būdu, naudojant variklio ir generatoriaus jungtį. Šiandien elektroninių grandinių su laikrodžiu topologijos leidžia transformuoti naudojant viduje generuojamą kintamąją įtampą.

DC-DC keitiklis turi įėjimą ir išėjimą. Taigi jis gali atlikti įvairias funkcijas ir veikti kaip žeminantis arba didinantis keitiklis. Įtampos lygio keitimas, galvaninis atskyrimas ir išėjimo stabilizavimas - tiek atskirai, tiek kartu - gali būti DC/DC keitiklio arba DC/DC modulio naudojimo priežastys. Išėjimų diapazonas yra didelis - nuo kelių milivatų, skirtų vieno elektroninio lusto maitinimui, iki kilovatų, pavyzdžiui, keičiant esamų akumuliatorių tinklų įtampą į kitą įtampos lygį. Dėl didelio skaičiaus skirtingų esamų sistemų įtampų ir ne mažiau įvairaus elektros komponentų vardinių įtampų pasirinkimo galimų įėjimo ir išėjimo įtampų derinių skaičius yra nevaldomas, ypač dėl to, kad įtampos keitimas tarp įėjimo ir išėjimo siūlomas ir didinant, ir mažinant, ir tik stabilizuojant. Dauguma nuolatinės srovės keitiklių veikia vienakrypčiai, t. y. iš įėjimo į išėjimą. Tačiau naudojami ir dvikrypčiai keitikliai, ypač pavarų sektoriuje.

Galingumo klasės: 250 W; 400 W
Specialiosios savybės:

  • Platus ir itin platus įvesties diapazonas
  • Temperatūros diapazonas -25...+70 °C (PCMD)
  • Izoliacijos įtampa iki 4 kVAC
  • Mažas dydis
  • Didelis pakuotės tankis
  • Plastikinis arba metalinis korpusas

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - DC-DC transformatoriai

DC/DC keitikliai grindų konvejerių technologijoms (PCMDNI300)

Su PCMDNI300 serija "MTM Power" pristato DC/DC keitiklius be galvaninio atskyrimo, skirtus decentralizuotam maitinimui transporto priemonėse. Platus 28...160 VDC įėjimo įtampos diapazonas leidžia k...

DC-DC transformatoriai (PMDS30 24S05 U-VT)

Kompaktiški PMDS/PCMDS30 serijos nuolatinės srovės/ DC keitikliai tinka montuoti į spausdintinę plokštę ir korpusą. Jie suprojektuoti pagal "push-pull" srovės maitinimo technologiją. Šios schemos k...

DC-DC transformatoriai (PCMGS14 110S24)

14 W nuolatinės srovės / DC keitiklis sukurtas pagal standartą EN 50 155, skirtas geležinkelių ir transporto technologijoms, kurioms reikia mažos galios.

Ypatingos savybės<...