Katalogas

Grįžti į sąrašą

Universalus pastolių batas Stingl Systems GmbH

Jautājums par produktu  

Universalusis pastolių batas yra ne tik inkarinis pastolių batas, bet ir saugi ir sustiprinta pastolių atrama liftų, dūmtraukių ir ventiliacijos šachtų srityje. Dėl mažų išorinių pastolių bato matmenų galima tvirtinti net giliai šachtų kampuose. Nedidelis jo svoris užtikrina lengvą tvarkymą.

Medžiaga: Pagrindo plokštė ir U profilis pagaminti iš St37-2 (iš dalies su įdėtu plokščiuoju plienu), paviršius gruntuotas, pasirinktinai cinkuotas
Matmenys: 190 x 180 x 6 mm, pagrindo plokštė su 4 skylėmis po 13 mm
Svoris: apie 2,3 kg

Universalusis pastolių batas sertifikuotas Fachausschuss Bau, Prüf- und Zertifizierungsstelle Karlsruhe pagal pastolių, pastolių komponentų ir į pastolius panašios įrangos darbo saugos tikrinimo principus (GS-BAU-01) (1.1994), vadovaujantis DIN 4420-1 (12.1990 m.), taip pat pagal BGR 175 (BG taisyklės "Pastoliai - pastolių montavimas liftų šachtose") universaliam pastolių batui buvo suteiktas sertifikato numeris 02045.

Universalus pastolių batas turi daugybę pritaikymo galimybių.

Tvirtinimo būdas - nuo kaiščių tvirtinimo betoninėse ir mūrinėse šachtose iki tvirtinimo varžtais prie inkarinio bėgio, nuo tvirtinimo varžtais ar suvirinimo prie plieninių pastolių. Priklausomai nuo tvirtinimo tipo, taškinė apkrova gali būti ne didesnė kaip 1,5 proc. 3.0-7,0 kN. Šis pastolių batas neskirtas dinaminėms apkrovoms.turi būti užtikrintas ne mažesnis kaip 100 mm skantavimo plotis.

Jautājums par produktu