Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Anžeminių kontaktinių linijų komponentai PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Mūsų izoliatoriai, skirti oro linijų konstrukcijoms, kasdien patiria didžiules mechanines apkrovas: Elektros energijos perdavimo bokštai gali būti nutolę vienas nuo kito iki 500 metrų, o tai reiškia, kad izoliatoriai turi nešti sunkias linijas. Be to, jie turi atlaikyti šias jėgas ne vieną dešimtmetį neprarasdami savo eksploatacinio saugumo.

Pagal užsakymą gaminami izoliatoriai bet kokiam pritaikymui
. PFISTERER izoliatorių išskirtinumas yra tas, kad jie gali būti gaminami pagal bet kokius reikalavimus. Ką tai reiškia? Mūsų gaminiai nėra masinės gamybos standartiniai sprendimai, jie yra tiksliai suprojektuoti taip, kad atitiktų esamas klimato, aplinkos ir apkrovos sąlygas.

Sukomplektuotos izoliatorių virtinės: suprojektuotos, išbandytos ir pagamintos PFISTERER
PFISTERER turi daugiau kaip 40 metų patirtį kaip silikoninių kompozitinių izoliatorių srities pradininkė, kuri apima ir sukomplektuotų izoliatorių virtinių projektavimą bei gamybą. Sudėtingesniems projektams siūlome kompleksinius sprendimus iš vieno šaltinio, pagrįstus išsamiomis konsultavimo ir planavimo paslaugomis bei modeliavimais ir bandymais savo laboratorijose.

Vibracijos slopinimas didina eksploatavimo saugumą ir ilgaamžiškumą
Mūsų vibracijos slopinimo tarpikliai ir Stockbridge slopintuvai yra ypač veiksmingi mažinant vėjo sukeliamą laidininkų linijų vibraciją. Dėl optimizuotos konstrukcijos jie iki minimumo sumažina eolinius virpesius ir posparnių svyravimus. Dėl to laidininkas gali būti saugiai eksploatuojamas visą eksploatavimo laiką. Taip pat siūlome įvairius vibracijos registratorius ir atliekame vibracijos tyrimus, kurie yra geriausias būdas išbandyti slopinimo sistemas arba nustatyti laidininko pažeidimo šaltinį.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Anžeminių kontaktinių linijų komponentai

Oro linijų jungtys (LIKE Bushings)

PFISTERER LIKE įvorės - tai patikrinta technologija, skirta vienpolių lauko jungtims nuo dujomis izoliuotų skirstomųjų įrenginių (GIS) iki oru izoliuotų skirstomųjų įrenginių ir oro linijų. Užsakovai...