Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Didelės srovės jungtys (PLUG) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Vis didesnę paklausą turi žemos ir vidutinės įtampos generatorių, transformatorių ir keitiklių jungtys. Šios jungtys turi būti patvarios, nereikalaujančios priežiūros, ekonomiškos ir lengvai montuojamos. Visus šiuos kriterijus atitinka PFISTERER PLUG sistema, todėl ji tapo neatsiejama šiuolaikinių traukinių tinklų ir vėjo jėgainių dalimi. PLUG sistema sujungia mūsų didelę patirtį kontaktinės technikos srityje ir šiuolaikinių pramoninių gamybos ir eksploatavimo saugos standartų reikalavimus.

Saugūs kontaktai - net ir ekstremaliomis sąlygomis
Vienas iš išskirtinių PLUG sistemos bruožų - paprasta konstrukcija. Aukštos kokybės kontaktinės medžiagos kartu su išbandytomis kontaktų konstrukcijomis ir funkciniais sluoksniais užtikrina galios atsargas ir itin didelį atsparumą trumpiesiems jungimams. Patikrinta PFISTERER linijos kontaktų technologija su daugybe jungčių garantuoja ilgaamžiškumą ir nuolat aukštą kokybę perduodant energiją aliuminio ir vario laidininkuose. Jos sudėtingas kodavimas užtikrina, kad kiekvienas kištukas gali būti prijungtas tik prie atitinkamo lizdo.

Iki 50 % mažiau vietos
PLUGsumažinajungčių skaičių iki vieno kištukinio sprendimo. Dėl to inžinieriai sutaupo laiko net ir pirminio montavimo metu - tai labai svarbus veiksnys pažangiausioje masinėje gamyboje. Jums nebereikia nerimauti dėl prastovų darbo metu, nes komponentus galima pakeisti per trumpą laiką. Be to, PLUG taip pat padeda sutaupyti statybinio ploto. Vietoj tipinės gnybtų dėžutės, kompaktiškus PLUG lizdus galima įmontuoti tiesiai į sistemos komponentus.

Klientams naudinga mūsų ilgametė praktinė patirtis
PLUG jungtys yra universalios ir nereikalauja, kad jūsų sistema atitiktų tam tikrus reikalavimus. Jos buvo išbandytos pagal tarptautinius ir konkrečiam klientui taikomus standartus, jose yra sprendimų visiems 2 ir 5 klasės ekranuotiems ir neekranuotiems kabeliams. Be standartinio asortimento, PFISTERER ekspertai taip pat kuria ir testuoja klientams pritaikytus gaminius. Mūsų asortimente rasite viską, ko reikia išbaigtoms sistemoms, įskaitant bandymus ir sertifikavimą.


PLUG in numeriai:
Įtampa: nuo 1 kV AC iki 4,4 kV AC
Srovė: nuo 400 A iki 1 250 A
Laidininko skerspjūvis: 70-240 mm²
Laidininko medžiaga: Varis, aliuminis

Privalumai:
  • Pastoviai aukšta kontaktų kokybė - nėra rūdžių šliaužimo
  • Trumpas montavimo, bandymo ir prastovos laikas
  • Šiuolaikinės serijinės gamybos standartas
  • Galios rezervai klaidos atveju
  • Kodavimas apsaugo nuo sujungimo klaidų
  • Universalus taikymas

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Didelės srovės jungtys

Komercinių elektrinių transporto priemonių jungtys (HCV8)

3 polių, tiesi jungtis su vienu varžtu kaip fiksavimo mechanizmu
HVC8 yra kištukinė jungtis, skirta didelės srovės įrenginiams. Tvirta konstrukcija ir aukštos kokybės medžiagos leidžia patikim...