Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Skirstomųjų transformatorių prijungimo gnybtas (2DIREKT) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Saugus energijos tiekimas grindžiamas funkcionaliais tiekimo tinklais, sudarytais iš daugybės patikimų atskirų komponentų. Tai viena iš priežasčių, kodėl energijos tiekėjai vis daugiau investuoja į transformatorių gnybtus, kai reikia prijungti skirstomuosius transformatorius. Į kiekvieną 2DIREKT gnybtą sudėta visa mūsų per pastaruosius beveik 100 metų sukaupta kontaktų technologijos patirtis ir mūsų inovacijos, skirtos paprastam ir saugiam montavimui.

Vienas gnybtas visiems taikymams
Kompaktiška ir sudėtinga konstrukcija leidžia pasirinkti du jungimo variantus - laidus galima jungti lygiagrečiai arba paslinkti 90° kampu. Patentuota sujungimo sistema apsaugo laidus nuo pažeidimų ir garantuoja pastovų kontaktinį slėgį per visą eksploatavimo laiką.

2DIREKT pakeičia mažiausiai du komponentus
Transformatoriaus gnybtas tiesiog prijungiamas tiesiai prie skirstomojo transformatoriaus. Tai pašalina bet kokias montavimo klaidas ir užkerta kelią transformatoriaus sugadinimo rizikai. Ir ne tik todėl, kad dėl 2DIREKT nebereikia antgalių, kabelių spaustukų, įvorių ir varžtų. Lyginant su įprastinėmis konstrukcijomis, 2DIREKT taip pat sumažina kontaktų skaičių, taigi ir galimų klaidų šaltinių skaičių.

2DIREKT: įspūdingas, pažangiausias stoties dizainas
Naudodama 2DIREKT, PFISTERER siūlo išbaigtą sistemą su daugybe sudėtingų priedų, įskaitant įsukamus įžeminimo taškus ir apsauginius gaubtus, skirtus naudoti patalpose ir lauke. Visa sistema yra atspari prisilietimams, todėl apsaugo žmones, veikiančią įrangą ir net mažus gyvūnus.

2DIREKT daugiau nei atitinka visus reikalavimus, keliamus stočių įrengimui tiek dabar, tiek ateityje. Be standartinio asortimento, PFISTERER taip pat testuoja ir kuria klientams pritaikytus sprendimus. Ir: Siūlome universalius jungčių sprendimus žemos ir vidutinės įtampos įrenginiams iš vieno šaltinio.

2DIREKT skaičiais:
Įtampa: 1 kV
Srovė: 4 000 A
Laidininko skerspjūvis: nuo 16 iki 400 mm²
Laidininko medžiaga: Aliuminis, varis

Privalumai:
  • Laidininkas gali būti sujungtas vertikaliai ir (arba) horizontaliai
  • Atskiri laidai nenutraukiami
  • Nedideli erdvės reikalavimai
  • Tinka naudoti patalpose ir lauke
  • Montuojama standartiniais įrankiais, nereikia suspaudimo
  • Lietimui atsparus universalus sprendimas

Jautājums par produktu