Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Jungtys su bepakopio kirpimo varžtais (SICON) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Varžtinės jungtys yra saugios, ekonomiškos ir lengvai montuojamos. Nenuostabu, kad jų populiarumas nuolat auga. SICON varžtinės jungtys sukurtos remiantis visa mūsų sukaupta patirtimi kontaktų technologijų srityje. Naujovės, pavyzdžiui, mūsų nuimami varžtai su begaliniu reguliavimu, sujungia techninius ir praktinius privalumus, kad kontaktas būtų maksimaliai kokybiškas.

Patirtis ir inovacijos geriausiam kontaktui
Dėl mūsų patentuotų, bepakopių nuimamų varžtų montavimas dar niekada nebuvo toks paprastas. Jie užtikrina, kad kiekvienas laidininkas (varinis ar aliumininis, vientisas ar daugiasluoksnis, apvalus ar sektorinis) būtų sujungtas kuo efektyviau, ir garantuoja, kad inžinierius bus tikras, jog montavimas pavyko. Vienintelės tokios: SICON jungtys gali būti naudojamos iš karto ir izoliuojamos be jokio papildomo derinimo.

Viena SICON pakeičia 98 suspaudimo jungtis
. Skirtingai nuo suspaudimo technologijos, SICON jungčių asortimentas yra gerokai mažesnis. Vietoj to, kad kiekvienam laidininkui reikėtų vienos movos, mes siūlome aštuonis standartinius variantus, o tai reiškia, kad inžinieriai yra pasirengę visiems statybos aikštelės atvejams. Tai palengvina sandėliavimo patalpų ir transportavimo procesų apkrovą. SICON jungtys montuojamos naudojant standartinį reketą su šešiakampiu antgaliu, todėl nereikia pakuoti presavimo įrankių.

Jautājums par produktu