Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Kabelinės movos PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Nesvarbu, ar ji naudojama skirstomojoje stotyje, ar aukštos įtampos įžeminimo kabeliui, ar jūroje, kabelio jungtis visų pirma turi būti patvari ir saugi. Naudodami IXOSIL ir CONNEX gaminių asortimento jungtis, siūlome idealų sprendimą bet kokiai jungčiai nuo 72 kV iki 550 kV. Nuolatiniams ar laikiniems įrenginiams ir bandymų centrams, kaip kištukinis ar įmontuojamas sprendimas, su silikono ar SF6 dujų izoliacija arba kaip kompaktiška liejamos dervos jungtis, kuri yra dviem trečdaliais lengvesnė.

Jungtys nuolatinėms aukštos įtampos ir įžeminimo sistemoms
IXOSIL gaminių asortimentą sudaro įleidžiamosios jungtys visam įtampos diapazonui nuo 72 kV iki 550 kV - įskaitant įvairias ekranų parinktis, su sujungimo ar įžeminimo kabeliais ir be jų. IXOSIL jungtys yra atsparios vandeniui ir gali būti su vientisu metaliniu, plastikiniu arba susitraukiančiu korpusu. Mūsų išbandyta slydimo technologija užtikrina saugų montavimą ir patvarius sujungimus.

Greitas montavimas: CONNEX kištukinės jungtys iki 550 kV
Sausos, kištukinės CONNEX jungtys leidžia naudotojams gerokai sutrumpinti montavimo laiką laikinuose įrenginiuose arba projektuose atviroje jūroje, vėjo jėgainėse ir jūrų platformose, kur trūksta laiko. Jos tinka nuolatinėms jungtims, bandomiesiems transformatorių ir dujomis izoliuotų skirstomųjų įrenginių (GIS) įrengimams, taip pat laikiniems sprendimams tiek tiesiant laidus, tiek statant elektrines. Be paprastų sujungimo jungčių, CONNEX taip pat siūlo alkūnines ir atšakų jungtis (T jungtis) bei iki 170 kV įtampos jungtis iš liejamosios dervos be dujų.

Liejamosios dervos arba SF6
. Iki 170 kV įtampos jungtys iš liejamosios dervos CONNEX jau daugiau kaip dešimt metų siūlo supaprastintą sprendimą be dujų, kompaktišką dizainą ir lengvą konstrukciją, kuri sveria iki dviejų trečdalių mažiau nei įprastos jungtys. SF6 dujomis izoliuotos jungtys išplečia įtampų diapazoną iki 550 kV, nereikalauja techninės priežiūros, yra iki 100 % išbandytos vakuuminėje kameroje ir turi įmontuotą dujų tankio monitorių.

Privalumai:
Jungtys nuolatinėms ir kištukinėms jungtims nuo 72 kV iki 550 kV
Jungia įvairių tipų laidininkus (aliuminius, varinius, standžiuosius arba lanksčiuosius)
Greitas montavimas dėl sausų, kištukinių kabelių jungčių, pvz., jūroje
Taip pat galima įsigyti alkūninių jungčių iki 362 kV ir atšakinių jungčių (T jungčių) iki 245 kV
Izoliatorius: Silikonas kartu su lietomis dervomis arba SF6 dujomis

Jautājums par produktu