Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

52 kV-550 kV kabelių jungčių sistemos (FrontCon) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

"FrontCon" - greitesnis ir geresnis viengyslės izoliacijos kabelių sujungimas.

Aukštos įtampos elektros kabeliams vis dažniau naudojamos laidininkų konstrukcijos, kurios gerokai sumažina odos ir artumo efektus. Tai leidžia perduoti didesnę galią tuo pačiu skerspjūviu. Atskiros šių laidininkų gijos yra izoliuotos viena nuo kitos (emaliuotos) ir dažnai išdėstytos segmentais (Millikeno tipo). Tokia laidininkų struktūra apsunkina kabelių jungimo procesą. PFISTERER sukūrė "FrontCon", kuriame naudojamas visiškai naujas jungties principas, gerokai supaprastinantis ir sutrumpinantis montavimą.

Nauja jungimo technologija
Viengyslės izoliuotos kabelio gyslos sujungimas yra daug laiko reikalaujantis procesas, kuris veikia tik ribotai: atskirkite atskiras gyslas, nuimkite jas vieną po kitos, tada pertvarkykite jas kiek įmanoma į pradinę formą - nepažeisdami nė vienos gyslos. Nepaisant visų pastangų, montavimo vietoje nepavyksta pasiekti originalios laidininko struktūros. Be to, pašalinus izoliaciją, prarandamas vieno gysločio izoliuotų kabelių pranašumas laidininko gale. PFISTERER visiškai permąstė viengyslių izoliuotų laidininkų jungimą.

80 % trumpesnis montavimo laikas
Naudodama "FrontCon", PFISTERER sukūrė sprendimą, kuris gerokai sutrumpina montavimo laiką ir sukuria apibrėžtą jungtį per priekinę kabelio pusę. Montavimas trunka tik apie 2 valandas - ne ilgiau nei įprastų kabelių su standartinėmis jungtimis. Kartu išvengiama galimų pažeidimų nuimant atskiras gijas. Tai gerokai sumažina montavimo klaidų riziką.

Kompaktiškas dizainas
FrontCon montuojamas tiesiai ant kabelio galo - atskiras gijas reikia nuplėšti. Specialiai sukurti kontaktiniai rutuliukai liečiasi su atskirų gijų priekiniais paviršiais. Kartu šie kontaktiniai rutuliukai elgiasi kaip skystis. Jie kompensuoja nedidelius nelygumus laidininko gale ir užtikrina, kad visame laidininko skerspjūvyje veiktų vienodos kontaktinės jėgos. Galios srautas teka per laidininko priekinį paviršių ir kontaktinius rutuliukus. Tai leidžia sukurti labai trumpą ir kompaktišką kontaktinę sistemą dideliems laidininkų skerspjūviams.

Patikrinta kontaktų sistema HV kabelių jungiamosioms detalėms
FrontCon galima naudoti kaip jungimo technologiją CONNEX kabelių jungtims ir IXOSIL antgaliams, taip pat kabelių jungtims MSA jungtyse ir tipizuotoms su konkrečiais kabeliais. Pirmieji kabelių projektai jau veikia kelerius metus. Kontaktų sistema gali būti pritaikyta bet kokiai jungčiai, todėl kabelių sistemose galima taikyti patikimus ir ekonomiškus sprendimus. Ji gali būti montuojama vertikaliai arba horizontaliai. Asortimentas apima varinius kabelius iki 2500 mm² skerspjūvio. Kitokie sprendimai gali būti įgyvendinami pagal pageidavimą.

Kaip tai veikia
FrontCon montuojamas tiesiai ant laidininko galo. Kabelis nupjaunamas tiesiai, o kabelio izoliacija pašalinama. Slėgiui atspari kontaktų sistema centriškai užmaunama ant laidininko.

Kontaktiniai rutuliukai supilami į jungtį. Priveržiant prispaudimo varžtą, rutuliukai prispaudžiami prie priekinio laidininko galų paviršiaus. Užmezgamas patikimas kontaktas.

Įmontuotas spyruoklinis mechanizmas kompensuoja nusistovėjimo nuostolius. Taip užtikrinama, kad kontaktinės jėgos ir maža perdavimo varža išliktų esant skirtingoms temperatūroms ir per visą eksploatavimo laiką.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Kabelių armatūros

Nuo 52 kV iki 550 kV kabelių jungimo sistemos (CONNEX)

CONNEX - universali kabelių, transformatorių ir GIS jungčių sistema
Visiškai hermetiška CONNEX jungčių sistema su tvirta izoliacija suteikia galios transformatoriams ir GIS da...

Nuorodų dėžutė

Nuorodų dėžutė LB.W.X.8.1.S3.E1.000

PFISTERER įžeminimo dėžutės yra puikus sprendimas visoms aukštos įtampos kabelių sistemų kryžminio sujungimo ir įžeminimo koncepcijoms. Tvirta konstrukci...