Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Žemosios įtampos tinklų čiaupo jungtis (ISICOMPACT) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Namų elektros jungtys turi būti labai patikimos, praktiškai įrengtos ir užtikrinti gerą darbo saugą. Todėl ISICOMPACT jungtis yra moderniausias sprendimas - ir ne veltui. Kai reikėjo patobulinti mūsų "kompaktiškąją čiaupo jungtį" (dar vadinamą SCK arba užspaudžiamuoju žiedu), savo technologiją namų elektros jungtims pritaikėme pagal šiuolaikinius standartus ir reikalavimus, taikomus darbui su įtampą turinčia linija. Ir labai sėkmingai. Šiomis dienomis ISICOMPACT jungtis yra pagrindinis žemos įtampos tinklų žaidėjas.

Naujausi standartai iš namų gnybtų kūrėjo
1968 m. sukūrusi kompaktišką čiaupo jungtį, PFISTERER nustatė naujus standartus namų jungčių technologijų srityje. Nuo to laiko buvo sumontuota daugiau kaip 20 mln. jungčių. Tačiau po 30 metų atėjo laikas jas atnaujinti. Nuo to laiko buvo pradėta dirbti su įtampą turinčiomis linijomis, todėl pasikeitė darbo saugos reikalavimai montuojant; kuriant ISICOMPACT technologiją pirmenybė buvo teikiama šiems veiksniams.

Inžinieriams padarė įspūdį paprastas montavimas ir aukštas saugos lygis
ISICOMPACT visus 4 laidininkų kabelio atšakos kontaktus nustato naudodamas vieną varžtinę jungtį. Užveržus varžtinę jungtį, kontaktas užmezgamas pradūrus pagrindinės linijos ir atšakos izoliaciją. Pasiekus reikiamą prispaudimo jėgą, varžtas nukerpamas ir taip užtikrinamas sėkmingas montavimas. ISICOMPACT apsaugo nuo prisilietimo, taigi ir nuo elektros pavojaus, todėl yra skirtas darbams su įtampą turinčiomis linijomis. Šiuo metu tai vienintelė kabelių atšakų jungtis, kuri taip pat atitinka griežtus BSI 862 reikalavimus - Vokietijos dokumentą, kuriame nustatytas procesas darbui su įtampą turinčiomis linijomis be papildomų asmeninių apsaugos priemonių ir reikalaujama, kad LLW elektrikai praeitų specialius mokymus, o tinklo tiekėjas būtų patvirtintas.

Klientai investuoja į ISICOMPACT
Šiuo metu ISICOMPACT kabelio atšakotuvo jungtį naudoja visi didieji energijos tiekėjai visose šalyse. Kompaktinių jungčių technologija tampa vis labiau nereikalinga. Jokiai kitai įmonei nepavyko pasiekti tokio lygio kaip patentuotai ISICOMPACT technologijai, net ir praėjus beveik dešimčiai metų rinkoje. ISICOMPACT kabelių atšakų jungtys yra išbandytos pagal galiojančius standartus. Be to, ji atitinka daugybę konkrečių klientų bandymų reikalavimų, o "Pfisterer" planuoja plėsti jos taikymo sritį.

Privalumai:
  • Nuo laidininko nereikia nuimti izoliacijos
  • Apsauga nuo elektros smūgių
  • Patentuotas įsukimo sprendimas su "įmontuotu sukamuoju raktu"
  • Pastovus eksploatacinis patikimumas
  • Mažesnis variantų asortimentas dėl didelės taikymo srities
  • Idealiai tinka darbams su įtampą turinčiomis linijomis

Jautājums par produktu