Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Aukštos įtampos kabelių sistemos PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Elektros energijos skirstymas ir perdavimas jau beveik 100 metų yra pagrindinė PFISTERER kompetencija. Mes teikiame "iki raktų" aukštos įtampos kabelių sistemas, kurių įtampa siekia 245 kV, kaip užbaigtas sistemų konfigūracijas iš vieno šaltinio. Todėl mūsų ekspertai imasi visų su kabelių sistema susijusių veiksmų tarp galinių varžtų taškų.

Visurir visada, ir ekstremaliomis sąlygomis
Ypač kabelių sistemų montavimas atviroje jūroje esančiose platformose yra tikrasis įmonės kabelių tiesimo įgūdžių išbandymas. Labai sudėtingas kabelių atkarpas reikia tiesti itin siaurose erdvėse, įvairiais kampais ir keliuose lygiuose. Dar labiau viską apsunkina tai, kad šiuos darbus reikia atlikti laikantis griežto grafiko ir tuo pat metu vykdyti kitą susijusią veiklą. PFISTERER sėkmingai įveikia šiuos iššūkius, nes kruopščiai ir tiksliai planuoja ir samdo specialistus, kurie turi sukaupę solidžios pramonės patirties tiek atviroje jūroje, tiek visame pasaulyje.

Viskas iš vieno šaltinio
PFISTERER ekspertai atliks visą inžinerinę veiklą ir valdys visą projektą. Nuo konsultacijų su užsakovu, galimybių studijų iki įrengimo, paleidimo ir galutinių dokumentų - mūsų klientai gauna išsamų ir visapusišką paslaugų paketą. Kabelių tiesimo projektus sprendžiame orientuodamiesi į užduotis ir bendradarbiaujame tik su pripažintomis įmonėmis. Montavimo ir diegimo darbus visame pasaulyje atlieka mūsų darbuotojai, jie taip pat prižiūri statybvietę ir rengia tikslinius mokymus. Visi priėmimo bandymai atliekami kartu su žinomais bandymų institutais.

Jautājums par produktu