Katalogas

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Statinių siurbliai (type 400) FLUX-GERÄTE GmbH

Jautājums par produktu  

400 serijos būgnų ir konteinerių siurbliai

Skirtas mažo klampumo skysčiams iš įvairių talpyklų pumpuoti

FLUX būgniniai ir konteineriniai siurbliai visada yra "dvigubi" - variklis ir siurblys. Abu komponentai gali būti gana lankstūs. Pavyzdžiui, skirtingi siurbliai gali būti varomi tuo pačiu varikliu. Idealiai tinka patikimam įvairių mažo klampumo skysčių, įskaitant ypač agresyvius ir labai degius, pumpavimui. Dėl nedidelio svorio siurblius galima lengvai pernešti iš vienos talpyklos į kitą. Dėl lengvo variklio ir siurblio tvarkymo perjungimo laikas yra trumpas.

Siurblys F 424 / FP 424
Be sandariklių vidutinio sunkumo srityje

Besandarus siurblys F/FP 424 idealiai tinka įvairioms mažo klampumo, taip pat agresyvioms terpėms perpilti. Jis tinka greitai tekančioms terpėms, kurios nesulipsta, nesikristalizuoja ir nėra abrazyvinės. Šiuo siurbliu galite ištuštinti statines, IBC talpyklas, taip pat baseinus. Išskirtinė savybė, būdinga tik "FLUX" siurbliui: Speciali konstrukcija su spiralės formos kreipiančiuoju guoliu vidiniame vamzdyje apsaugo siurblį nuo nepageidaujamų nuosėdų ir gerokai pailgina jo tarnavimo laiką. Siurblys gali būti pagamintas iš nerūdijančiojo plieno, polipropileno arba polivinilidenfluorido. F/FP 424 iš nerūdijančiojo plieno galima naudoti ir pavojingose zonose.

Siurblys F 425 / FP 425
99,98 % būgnų ištuštinimui

Naudojant siurblį F/FP 425 200 l būgne lieka mažiau nei 0,05 l likučių, taigi ne daugiau kaip 0,02 %. Siurblyje integruotas atbulinis vožtuvas, kurį lengva uždaryti prieš ištraukiant siurblį iš talpyklos. Taip apsaugoma nuo atgalinio terpės tekėjimo į siurblį. Tai leidžia optimaliai naudoti ypač brangias terpes ir sutaupyti papildomų valymo ir šalinimo išlaidų, kai dirbama su probleminėmis terpėmis. Siurblys gaminamas iš nerūdijančiojo plieno, polipropileno ir hastelloy C. Nerūdijančiojo plieno ir hastelloy C siurblys F/FP 425 gali būti naudojamas ir pavojingose zonose.

Siurblys F 427 / FP 427
Galima visiškai išardyti

Siurblys F/FP 427 idealiai tinka higienos reikmėms, juo galima transportuoti terpes iš statinių, IBC ir kitų talpyklų. Jį galima lengvai ir greitai išardyti valymui / sterilizacijai ir visiškai išardyti iki atskirų dalių. Siurblys turi minimalų negyvų vietų skaičių. Varantysis velenas, vidinis ir išorinis vamzdis pagaminti iš nerūdijančiojo plieno (316 Ti arba 1.4581). Siurblį taip pat galima įsigyti kaip FOOD ir 3A sertifikuotą versiją ir jis atitinka tarptautinius saugos standartus.


Siurblys F 430 / FP 430
Su mechaniniu sandarikliu

Universalus F/FP 430 siurblys gali būti naudojamas įvairioms terpėms ir tinka transportuoti iš statinių, IBC talpyklų ar rezervuarų. Dėl konstrukcijos su mechaniniu sandarikliu siurblį galima lengvai ir greitai išardyti į dvi pagrindines sudedamąsias dalis. Dėl to jį galima gerai išvalyti. Išskirtinė, tik FLUX gaminama savybė: plastikinių modelių (PP ir PVDF) vidinis vamzdis sutvirtintas metaline šerdimi. Dėl to mechaninis sandariklis visada veikia visu pajėgumu. Taip išvengiama nuotėkio ir nereikalingo susidėvėjimo visame darbinės temperatūros diapazone. Be to, tai užtikrina didžiausią stabilumą ir leidžia pasiekti iki 3 000 mm panardinimo ilgį. Nerūdijančio plieno ir hastelloy C versijos yra apsaugotos pagal ex-saugos reikalavimus. Nerūdijančiojo plieno versiją taip pat galima įsigyti kaip FOOD sertifikuotą versiją.

Siurblys F 430 TR
Skirtas montuoti sausuoju būdu / naudoti horizontaliai

Horizontalus siurblys F 430 TR idealiai tinka terpėms transportuoti iš IBC, cisternų ir kitų talpyklų su žemo lygio išleidimo anga. Pvz. jei cisternos negalima pasiekti iš viršaus arba jei dėl erdvinių sąlygų negalima naudoti vertikalaus siurblio. Norint išvalyti, siurblį galima lengvai ir greitai išardyti į dvi pagrindines sudedamąsias dalis. Siurblys gali būti pagamintas iš nerūdijančiojo plieno arba polipropileno. Nerūdijančiojo plieno versiją galima naudoti ir pavojingose zonose.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Statinių siurbliai

Ekscentrinių sraigtinių siurblių rinkinys f. pramonė, iki 30 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Iš anksto surinktas progresyvaus ertminio siurblio rinkinys su progresyviuoju ertminiu siurbliu VISCOPOWER F 570 ir planetine pavara, skirtas naudoti pramonėje, kad būtų galima siurbti plonas ir vi...

Siurblių rinkiniai maisto ir farmacijos pramonei iki 25 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Iš anksto surinktas progresyvaus ertminio siurblio rinkinys su progresyviuoju ertminiu siurbliu VISCOPOWER F 570 ir planetine pavara, skirtas maisto ir farmacijos pramonei, kad iš 200 l talpos statini...

Statinių siurbliai

Būgnų ir konteinerių siurbliai
Skirti mažo klampumo skysčiams iš įvairių talpyklų perpumpuoti

FLUX būgniniai ir konteineriniai siurbliai tinka įvairie...

Statinių siurbliai (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Mažesniems kiekiams
Būgniniai siurbliai JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Mažų būgnų siurbliai JUNIORFLUX ir COMBIFLUX ypač tinka užpildyti palyginti mažus kiekius...

Statinių siurbliai

Iš anksto sumontuotas siurblio rinkinys, skirtas 99,98 % būgno ištuštinimui. Dėl integruoto atbulinio srauto ribotuvo 200 l būgne gali likti mažiau nei 0,05 l. Skirtas plonoms terpėms pumpuoti iš 2...