Katalogas

Lutz-Jesco GmbH

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Grįžti į sąrašą

Chlordioksido įrenginiai Lutz-Jesco GmbH

Jautājums par produktu  

Karšto vandens kontūrų dezinfekavimas naudojant chloro dioksidą (ClO2)
Medicinos ir kituose viešuosiuose įrenginiuose, maisto pramonėje, taip pat gyvulininkystėje aukštas geriamojo vandens kokybės lygis yra neišvengiamas nuolatinės veiklos reikalavimas. Dėl nuolatinio geriamojo vandens pašildymo cirkuliaciniame vamzdyne ir daugybėje jo atšakų reikia užtikrinti nuolatinį dezinfekuojamosios medžiagos veiksmingumą: dezinfekuojamosios medžiagos turi išlikti pakankamas kiekis visame vandens kontūre net ir praėjus ilgam laikui po to, kai ji buvo patiekta į sistemą. Taip veiksmingai kovojama su legionierių liga ir kitais geriamajame vandenyje esančiais ligų sukėlėjais, jie žūsta ir neleidžia jiems daugintis.

Chloro dioksidas visapusiškai atitinka šias sąlygas. Chloro dioksidas yra cheminė medžiaga, kurios negalima sandėliuoti; jis turi būti gaminamas pagal poreikį iš jį sudarančių reagentų ir tiekiamas į vandens grandinę. "Lutz-Jesco" chloro dioksido sistemos be išlygų atitinka šiuos reikalavimus. Kartu su "Lutz-Jesco" matavimo ir kontrolės technologijomis jos sukuria išbaigtą dezinfekavimo sistemą, kuri, kaip uždara sistema, patikimai veiks daugelį metų.

"Lutz-Jesco" produktų taikymo sritys - gyvulininkystė, akvariumai ir geriamojo vandens tiekimas sporto įstaigose (dušai).

Jautājums par produktu