Katalogas

Lutz-Jesco GmbH

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Grįžti į sąrašą

Dozavimo siurbliai gėrimų pramonei Lutz-Jesco GmbH

Jautājums par produktu  

Kieselguhr ir kitų laikmenų tiekimas gėrimų pramonėje / maisto produktų pramonėje

Prieš tai, kai alumi gali mėgautis pirkėjas, gamybos, nusistovėjimo ir gryninimo metu jis turi pereiti daugybę tiksliai kontroliuojamų natūralių mikrobiologinių ir fizikinių procesų. Pavyzdžiui, fermentacijos ir brandinimo procesai, kurių metu suspenduojamos medžiagos ir priemaišos, atsirandančios, pvz., dėl fermentacijai naudojamų mielių. Šios dalelės iš alaus pašalinamos įvairiais valymo etapais. Kad alus būtų skaisčiai skaidrus, reikia specialaus filtravimo: kieselguhr aliuvinio filtravimo. Šiam procesui į alų dedama 300 g/l koncentracijos kieselguhr suspensija. Pagrindiniai filtro elementai yra, pavyzdžiui, smulkios nerūdijančio plieno sietų tekstūros arba nerūdijančio plieno vamzdžiai su labai mažais plyšiais. Kadangi nei plyšiai, nei tekstilė nėra pakankamai smulkūs, prieš filtruojant tikrąjį alų, iš pradžių per filtrą praleidžiamas tik vanduo, kuriame yra kieselguhr. Kieselguhr nusėda filtre ir sudaro smulkiai suskaidytą sluoksnį, kuris veikia kaip mikrofiltra. Šis kieselguhr sluoksnis sulaiko priemaišas, dėl kurių alus drumstėja.

Kieselguhr - tai miltinis mineralas, atsiradęs trečiajame periode; jis gaunamas iš vienaląsčių dumblių ir diatomų silicio egzoskeletų. Kieselguras, dar vadinamas diatomine žeme, naudojamas ne tik kaip filtravimo medžiaga, bet ir šlifavimui bei poliravimui. Jos, kaip šlifavimo terpės, tinkamumas rodo, kad judančioms dalims, besiliečiančioms su kieselguhru dozavimo tikslais, reikalingos aukštos dilimo savybės. Kieselgurui pridėti reikia labai tikslių dozavimo siurblių, pavyzdžiui, specialių stūmoklinių siurblių su specifinėmis veikimo charakteristikomis ir dilimui atspariais paviršiais. Alaus daryklose naudojami siurbliai turi atitikti šiuos reikalavimus

  • ilgas, be sutrikimų veikiantis darbas
  • paprasta konstrukcija, nereikalaujanti daug priežiūros
  • atsižvelgiama į higienos ir su procesu susijusius reikalavimus (pvz., užtikrinama, kad į alų nepatektų oro)
Lutz-Jesco stūmokliniai dozavimo siurbliai specialios alaus daryklų versijos, pagaminti iš tokių medžiagų kaip nerūdijantis plienas, aliuminio oksidas ir keramika, suderinamų su maisto produktais ir suteikiančių atsparumą dilimui atitinkamose vietose, ir specialių lūpų sandariklių. Šie specialūs siurbliai optimaliai atitinka šiuos reikalavimus ir jau dešimtmečius visame pasaulyje naudojami kaip patikimi dozavimo įrenginiai, kuriuos įrenginėja autoritetingi alaus daryklų įrengimo specialistai, pavyzdžiui, "KHS-Prozesstechnik GmbH". Mėgaukitės alumi su "Lutz-Jesco" dozavimo siurbliais!

Jautājums par produktu