Katalogas

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA
  • RCCM
  • ABS

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA

Grįžti į sąrašą

Grūdų srauto kalimas, užtikrinantis maksimalų stabilumą ir saugumą KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

Jautājums par produktu  

Grūdų srauto kalimas kritinėms ir sudėtingoms reikmėms bei aplinkai

Kaltiniai kaltiniai turi grūdėtumą, panašų į medienos pluošto struktūrą, kurį sukelia plastinė deformacija kalimo proceso metu. Tinkama grūdų srauto orientacija gali pagerinti kaltinių gaminių fizikines savybes.

Kasdieniai kaltinių gaminių pavyzdžiai - automobilių ratų varžtai arba vėjo turbinų varžtų veržlės(pamatę atidžiau įsižiūrėkite į jas: menčių tvirtinimo įtaisai, inkariniai varžtai)! Kiti pavyzdžiai - visų rūšių tvirtinimo detalės ir keltuvai , įskaitant kaltinius kablius, akinius varžtus ir grandinės grandis.

Kaltiniai dirbiniai taip pat yra sudėtingų mazgų, pavyzdžiui, vikšrinių vikšrų grandinių, autobusų ar traukinių šarnyrinių lizdų, hidraulinių sistemų ir kėlimo mechanizmų, taip pat krumpliaračių (kaltinių ruošinių), krumpliaračių, ritinėlių, laikiklių ir atramų dalis.

Pagaminta Vokietijoje iš europietiškų pirminių medžiagų

KB Schmiedetechnik GmbH yra Vakarų Vokietijos kalykla, kuri specializuojasi mažų serijų uždarų kaltinių kaltinių nuo 200 g iki 130 kg vieneto svorio ir iki 600 mm ilgio gamyboje, daugiausia dėmesio skirdama:

taikant šią technologiją daugiausia dėmesio skiriama angliniam, legiruotajam ir nerūdijančiajam plienui, dupleksiniam plienui, titanui ir nikelio pagrindo super lydiniams, tokiems kaip Hastelloy®, Incoloy®, Inconel® ir Monel®.

Kaltos dalys viskam, kas turi būti stabilu ir saugu! Pavyzdžiai:

Konvejerių technologija

Grandinių elementai, grandinių grandys, grandinių dalys, krautuvų grandinių galinės grandys, konvejerių grandinės, grandininių konvejerių / ruožinių konvejerių grandinių komponentai, konvejerių grandinių žvaigždučių ruošiniai ir žvaigždutės, bėgių grandinės, ritinėliai, laikikliai

Kėlimo mechanizmai

Hidrauliniai komponentai, Hidrauliniai komponentai, Kėlimo technika ir stropai, Kėlimo įranga, Kėlimo įtaisai ir tvirtinimo taškai, Tvirtinimo elementai, Tvirtinimo detalės/kabliai/spaudikliai

Kronšteinai ir laikikliai

Kronšteinai įvairioms taikymo sritims, civilinės ir karinės paskirties, specialūs varžtai

Pritaikymo pavyzdžiai

Pramoniniai krautuvai, pavyzdžiui, šakiniai krautuvai, vikšrinės transporto priemonės, karinės transporto priemonės, ginklų ir (arba) ginklų sistemos, konvejerių sistemos, laivų statyklų reikalavimai, laivų statyba, jūrų technika, specialiųjų mašinų gamyba, infrastruktūros ir (arba) statybos pramonė

Mechaniniai saugos komponentai: uždaro tipo grūdų kaltiniai!

Įmonė KB Schmiedetechnik Hagene, Vakarų Vokietijoje.

 

 


Produkto patarėjas: Dennis Weskamp

Jautājums par produktu