Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

Laboratorinės plokštelės (PCR twin.tec plate BioBased) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

Mūsų "Eppendorf twin.tec® PCR" lėkštelės skirtos atkuriamiems aukštos kokybės rezultatams robotinėse sistemose gauti. Jose derinami itin plonasieniai polipropileniniai šuliniai, užtikrinantys optimalų šilumos perdavimą į mėginį, ir tvirti polikarbonato rėmai, užtikrinantys didelį standumą ir geometrinį stabilumą.

Mūsų naujosios biologinio pagrindo plokštelės atveria naujas duris, kad laboratorinis darbas taptų daug tvaresnis, o pereinant nuo įprastinių plokštelių nereikėtų iš naujo patvirtinti esamų protokolų.

Jos pagamintos iš polimerinių dervų, pagamintų iš biologinių atsinaujinančių žaliavų. Gamybos procese laikomasi masės balanso metodo, kai iškastinės alyvos pakeičiamos antros kartos atsinaujinančiais ištekliais (pvz., miškininkystės, augalinio aliejaus perdirbimo ar panaudoto kepimo aliejaus atliekomis ir liekanomis). Gaunami biologinės kilmės polimerai cheminiu požiūriu yra identiški polimerams, pagamintiems iš iškastinių aliejų. Todėl galime pasiūlyti jums tokias pat išskirtines technines savybes kaip ir įprastinės plokštės.

Mūsų gamybos vietos yra sertifikuotos "ISCC PLUS" organizacijos ISCC (International Sustainability & Carbon Certification).

Didelį gaminių tikslumą užtikrina unikali konstrukcija ir specialus gamybos procesas. Kiekviena atskira plokštelė yra labai tikslus jūsų darbo proceso komponentas, užtikrinantis optimalų atkuriamumą.

Dėl lazeriu išgraviruotų partijos numerių ir galiojimo terminų "twin.tec Trace PCR" plokštelės "BioBased" puikiai tinka sudėtingoms analizėms, automatizuotoms didelio našumo programoms ir reguliuojamiems darbo procesams. Jos padeda užtikrinti atsekamumą ir audito dokumentaciją.

Be didelio našumo ir atitikties funkcijų, šios mikroplokštelės taip pat turi lazeriu graviruotą optinį kreipiamąjį tinklelį ir "OptiTrack®" matricą, skirtą greitam duobučių išlyginimui pipetuojant rankiniu būdu.

Visos "Eppendorf" plokštelės gali būti su individualiai pritaikytais brūkšniniais kodais - mūsų brūkšninių kodų vedlį rasite čia.

Visos "Eppendorf twin.tec" plokštelės yra "PCR švarios", t. y. nepriklausomoje ir akredituotoje laboratorijoje buvo atliktas jų partijos testavimas ir patvirtinta, kad jose nėra įvairių įprastų PGR teršalų, įskaitant DNR, RNR, DNazę, RNazę ir PGR inhibitorius. Naudodami šias mikroplokšteles galite būti visiškai tikri savo rezultatais.

Jautājums par produktu