Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

PGR (Mastercycler® X40) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

"Eppendorf Mastercycler X40" įžengia į naują erą. Futuristinis dizainas ir žinoma kokybė. Patikimo aliuminio bloko našumas sukurtas siekiant užtikrinti puikų temperatūros homogeniškumą. Dvylikos kolonėlių gradientas užtikrina greitą PGR optimizavimą. Programas iš senesnių "Mastercycler" modelių galima lengvai importuoti. Naudodamiesi programų perkėlimo funkcija perkelkite protokolus iš kitų ciklerio modelių, kad galėtumėte iš karto pradėti darbą. Visas programavimas atliekamas greitai, intuityviai ir patogiai naudojant cheminėms medžiagoms atsparų stiklinio paviršiaus jutiklinį ekraną ir nusistovėjusią naudotojo sąsają, kuri taip pat naudojama "Mastercycler X50". Rankeną galima valdyti viena ranka, o "SafeLid" dangtelis automatiškai prisitaiko, kad idealiai prispaustų mėginius ir apsaugotų nuo garavimo. Nesvarbu, ar naudojate 0,1 ml, 0,2 ml mėgintuvėlius ir mėgintuvėlių juosteles, ar PGR plokšteles. Galima naudoti bet kokio tipo PGR plokšteles - su sijonėliais, pusiau sijonėliais ir be sijonėlių.

Stebėsenai ir audito sekoms užtikrinti "Mastercycler X40" galite tiesiogiai prijungti prie "Visonize LabSuite", o prijungę kelis "Eppendorf Visionize" įmontuotus įrenginius galite paversti savo laboratoriją skaitmenine laboratorija.

Visa tai - termocikleryje, kuris yra tik šiek tiek didesnis už popieriaus lapą ir sveria vos 7,25 kg.

Tvarumas yra privalomas, todėl "Mastercycler X40" siunčiamas stabilioje, apsauginėje kartoninėje dėžėje. Pridedamo trumpo vadovo pakanka, kad galėtumėte iš karto pradėti PGR, o visą vadovą galima rasti skaitmeninėje versijoje, pasiekiamoje naudojant ant prietaiso esantį QR kodą.

Ergonomikos gerinimas visoje laboratorijoje

Ergonomika toli gražu neapsiriboja vien "ergonomiška kėde". Kompanija "Eppendorf" savo laboratorinius prietaisus ergonomiškai optimizuoti pradėjo dar 1970-ųjų pradžioje.

2003 m. pradėjome kurti "PhysioCare Concept®" koncepciją, skirtą ergonomiškiems skysčių tvarkymo prietaisams, tokiems kaip mūsų pipetės.

Šiuo metu "Eppendorf PhysioCare Concept" išsiplėtė ir apima daugelį laboratorinių produktų, įskaitant PGR ciklerius. Mūsų tikslas - pasiūlyti holistinį sprendimą, kaip suderinti darbo eigą jūsų laboratorijoje su jūsų sveikata ir gerove.

"Eppendorf Mastercyler" asortimentui tai reiškia:
' Ergonomiškai suprojektuotas dangčio uždarymas
' Mažas triukšmo lygis, kad būtų patogu dirbti prie darbo stalo
' Mažas pėdsako plotas, kad būtų galima laikyti tiesiai ranka pasiekiamoje vietoje
' Standartizuota "vartotojo sąsajos koncepcija", kad prietaisus būtų galima intuityviai valdyti
' Vadovaujamoji programinė įranga, skirta patogiam valdymui

Paprastas, intuityvus dokumentavimas ir stebėjimas

Elektroninis laboratorinis sąsiuvinis "eLabJournal®" - tai intuityvus ir lankstus sprendimas dokumentuoti mokslinius tyrimus ir stebėti tyrimų duomenis, įskaitant optimalią PGR ciklerio temperatūrą ir rezultatus. Padidinkite efektyvumą dokumentuojant, organizuojant, ieškant ir archyvuojant surinktus duomenis. Naudodami nemokamus "eLabJournal" priedus, galite išplėsti "eLabJournal" funkcionalumą iki visiškai integruotos laboratorinės informacijos valdymo sistemos.

Efektyvus laboratorijos ir prietaisų valdymas su "VisioNize® Lab Suite"

Norite stebėti savo laboratorijos prietaisus ir gauti pranešimus, pavyzdžiui, apie prietaisų pavojaus signalus? Skaitmeninė, prijungta laboratorija siūlo dar daugiau.

Gaukite prieigą prie modulinių skaitmeninių paslaugų ir pasirinkite tai, kas tinka jūsų laboratorijai. VisioNize Lab Suite siūlo viską, ko jums, kaip laboratorijos vadovui ar mokslininkui, reikia, kad galėtumėte pradėti skaitmeniniu būdu valdyti savo laboratoriją, siekiant didesnio mėginių saugumo, atitikties poreikių ir techninės priežiūros valdymo.

Jautājums par produktu