Katalogas

ITT Enidine GmbH

Grįžti į sąrašą

Elastomeriniai strypų antgaliai ITT Enidine GmbH

Jautājums par produktu  

Elastomeriniai strypų antgaliai

Komercinių ir karinių orlaivių gamintojams reikia kurti lėktuvus, kurie užtikrintų patvarią atramą vidaus aptarnavimo įrangai, o keleiviams ir įgulai - kuo ramesnę kabiną. Virš galvos esančios daiktadėžės ir kitos konstrukcijos turi būti pritaikytos prie išlyginimo pokyčių ir kartu mažinti skrydžio metu konstrukcijos skleidžiamą triukšmą, kuris gali trikdyti keleivius ir mažinti orlaivio našumą. Kad atitiktų šiuos ir kitus taikymo parametrus, "Enidine" sukūrė naujoviškų elastomerinių strypų galų gaminių šeimą. Jų universali konstrukcija veiksmingai palaiko apkrovos galią, užtikrina išlyginimo atlaidumą, yra atspari radialinėms išstūmimo jėgoms ir 20 dB ar daugiau sumažina aukšto dažnio triukšmą.

Enidine Rod Ends are constructed of a specially developed elastomer, molded between the alodine-coated aluminum or stainless steel inner and outer race of the aspherical rod end.

Šis specialus elastomeras pasižymi unikaliomis eksploatacinėmis savybėmis, todėl gaminami labai patvarūs komponentai, pasižymintys puikiomis triukšmo izoliavimo savybėmis. 7075-T6 lengvojo aliuminio komponentai suteikia strypo galui galimybę išlaikyti dideles ribines apkrovas ir pasižymi dideliu stiprumo ir svorio santykiu, kurio reikia svarbiausiems komerciniams orlaiviams.



Jautājums par produktu