Katalogas

ITT Enidine GmbH

Grįžti į sąrašą

APU izoliatoriai ITT Enidine GmbH

Jautājums par produktu  


Vielos tinklo medžiaga gali būti gaminama įvairių formų ir dydžių, kad atitiktų konkrečius jūsų poreikius. Pagalbiniai maitinimo blokai (APU) - tai tik vienas iš gaminių, kuriems gali būti naudinga vielos tinklo technologija, pavyzdžių. Didelės slopinimo charakteristikos ir nelinijinės spyruoklės apsaugo APU nuo sunkių eksploatacinių savybių ir atšiaurios aplinkos poveikio. APU izoliatoriai gali užkirsti kelią ankstyvam įrangos gedimui, pagerinti našumo lygį ir pailginti tarnavimo laiką, ypač kai sąlygos slopintų standartinio elastomero galimybes.

"Enidine" APU izoliatorius pasižymi puikiomis atsparumo karščiui ir korozijai savybėmis, leidžiančiomis atlaikyti įvairias aplinkos sąlygas, įskaitant darbinę temperatūrą iki 800 ºF. Geriausia, kad jis yra ilgaamžė alternatyva standartiniam elastomeriniam izoliatoriui.

APU izoliatorių sistemose vis dažniau naudojami elektroniniai komponentai, kurie gali būti jautrūs vibracijai. Siekdama pailginti šių LRU tarnavimo laiką, "Endine" gali suprojektuoti, išbandyti ir pagaminti montavimo laikiklius su integruota izoliacija. Šie kronšteinai suprojektuoti taip, kad slopintų įprastinius darbinius dažnius ir kartu atlaikytų dideles apkrovas, atsirandančias esant dideliam slėgiui.

Jautājums par produktu