Katalogas

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Grįžti į sąrašą

Electroplating systems Heimerle + Meule GmbH

Jautājums par produktu  

Elektroformavimo technologija
Paprasčiausias būdas gaminti savaime išsilaikančius metalinius karkasus elektrocheminiu būdu, neliejant, nesukepinant ir neinvestuojant į brangią įrangą - taip mes suprantame terminą "elektroformavimas". Kaip bebūtų "visai atsitiktinai", "Gramm Electroforming System" (GES) pasiekiami itin estetiški, tikslūs ir atkuriami rezultatai, patvirtinti pripažintų medžiagų mokslininkų ir klinikų.

Jau 1989 m. "Gramm GmbH" pasiekė esminį proveržį odontologijos rinkoje su GAMMAT 12 - pirmuoju visiškai automatiniu elektroformavimo įrenginiu. Per ateinančius dešimtmečius daug nutiko dantų technikos srityje, taip pat tobulinant odontologinę įrangą. Didžiausias ekonominis efektyvumas su mažiausiomis įmanomomis investicijomis, taip pat tikslumas ir biologinis suderinamumas darėsi vis patrauklesni dantų technikams, odontologams ir galiausiai pacientams.

Mes mielai priėmėme šį iššūkį ir taip elektroformavimo technologija įsitvirtino kaip pasaulinės rinkos lyderė. Šiandien galime teigti, kad ateityje šias gaminių grupes aplink elektroformavimo sistemą gaminsime savo įmonėje ir taip tęsime šlovingą dantų technikos triumfo žygį. Geriausia, kad sistemos širdis vis dar vadinasi GAMMAT®optimo 2!

Dabartinis GES GAMMAT®optimo 2 padalinys yra gerai įsitvirtinęs visoje Vokietijoje mūsų prekybos atstovų dėka. Itin paprastas valdymas užtikrina puikius rezultatus gaminant kombinuotus dantų protezus iš cirkonio, brangiųjų ir nedrauginių metalų dantų lydinių, kai naudojama nedaug aukso vonelės. Įrenginyje integruota perdirbimo funkcija apdoroja net mažiausius aukso likučius - ekonomiška, apskaičiuojama, įtikinama!

Jautājums par produktu