Katalogas

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Grįžti į sąrašą

Aukštos kokybės plastikai protezams Heimerle + Meule GmbH

Jautājums par produktu  

Šiuolaikinės aukštos kokybės dervos CAD/CAM technologijoms

Įdiegus CAD/CAM technologiją, odontologijos technologijų produktų įvairovė beveik išaugo. Net ir akrilo, skirto įvairioms reikmėms, atveju siūlomų ruošinių ir ruošinių asortimentas yra milžiniškas. tačiau yra didelių kokybės skirtumų, kurie iš išorės nematomi ir kuriuos daugiausia lemia gamybos procesas.

Atsižvelgdami į savo aukštus kokybės standartus, šioje srityje nusprendėme naudoti "DentalPlus GmbH" aukštos kokybės termoplastikus. Su "DentalPlus" jau daugelį metų esame susiję per injekcinio liejimo procesą, todėl jau seniai susipažinome su medžiagomis kasečių pavidalu ir jų biologiniu suderinamumu. Taikant patentuotą procesą, "DentalPlus" pavyko patenkinti šiuos reikalavimus ir ruošinių pavidalu. Nuolatiniai moksliniai tyrimai ir tolesnis tobulinimas įrodo ypatingą homogeniškumą, montavimo be tarpų tikslumą, didelį atsparumą lūžiams ir lenkimui, taip pat spalvos stabilumą per daugelį metų. "DentalPlus" dervos taip pat reiškia: aukščiausią suderinamumą su organizmu ir fiziologiškai nekenksmingas, patikrintas net ir jautriems pacientams, puikią estetiką ir ilgalaikį patvarumą - ir, žinoma, "Pagaminta Vokietijoje"!

Didelio efektyvumo akrilinių medžiagų pritaikymo sritis dantų technikoje jau neapsiriboja vien laikinomis restauracijomis. Visiški ir daliniai protezai, vainikėliai ir tiltai, įtvarai, modelių liejimo ir užsegimo technika, visiškai anatomiškos ilgalaikės laikinosios restauracijos - priklausomai nuo indikacijų rinkitės "Eldy Plus®", "Polyan Plus®", "Dentalos Plus®" arba "PMMA Economic Line".

Jautājums par produktu