Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

25 ml kūginiai mėgintuvėliai (Amber / Protein LoBind® ) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

Pakeiskite įprastinius kūginius mėgintuvėlius ir išbandykite naujas "Eppendorf" 25 ml kūginių mėgintuvėlių teikiamas galimybes.

Jie taupo saugojimo vietą, mažina užteršimo riziką ir leidžia lengvai atkurti mėginius.
Naujoviškas "SnapTec®" uždarymas leidžia mėgintuvėlį atidaryti ir uždaryti viena ranka, todėl mėginiai apdorojami greičiau.
Naujasis formatas siūlomas kartu su papildomais sistemos komponentais, tiesiogiai pritaikomais jūsų laboratorijos periferijoje.
Naujiena! Galima įsigyti su užsukamu dangteliu ir SnapTec® dangteliu Protein LoBind® ir DNA LoBind® versijose, kad mėginiai būtų maksimaliai išgauti.
Naujiena! Galima įsigyti su užsukamu dangteliu ir SnapTec® dangteliu, gintarinės spalvos, skirtas UV šviesai jautriems mėginiams.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Reakcijos indai

Vamzdžiai (BioBased)

Naujos kartos mėgintuvėliai "Eppendorf Tubes® BioBased" gaminami iš 90 % "biocirkuliacinių", atsinaujinančių žaliavų (perdirbtų, pvz., iš maistinio aliejaus atliekų ir liekanų) ir 10 % iškastin...

Reakcijos indai (Eppendorf Tubes® 3810X)

"Eppendorf Tubes® 3810X" mėgintuvėlių konstrukcija, kurią lengva atidaryti ir uždaryti, yra praktiška, ergonomiška ir patikima valdyti viena ranka. Nesvarbu, ar tai būtų mėginių ruošimas, centr...