Katalogas

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Grįžti į sąrašą

Matavimo ratų sistemos Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Jautājums par produktu  

Greičio matavimo, padėties nustatymo ir ilgio matavimo sistemos

"Kübler" matavimo ratukų sistemos - idealus sprendimas patikimam greičio matavimui, padėtiesnustatymui ir ilgio matavimui linijinių judesių įrenginiuose. Matavimo ratuku su pritvirtintu kodavimo įtaisu tiesiogiai ant matuojamos medžiagos paviršiaus jie registruojami sukamuoju būdu ir paverčiami linijiniais duomenimis. Integruotos spyruoklės užtikrina reikiamą matavimo ratuko sąlyčio su matavimo paviršiumi jėgą, kad būtų patikimai fiksuojamos išmatuotos vertės.

Matavimo ratukų sistemos naudojamos linijiniams judesiams registruoti

Linijinis matuojamos medžiagos judėjimas (1) paverčiamas sukamuoju judesiu (2) ant jos gulinčiu matavimo ratuku (arba skriemuliu, arba krumpliaračiu).
Pritvirtintas inkrementinis arba absoliutusis daviklis (3) fiksuoja šį sukimąsi ir paverčia jį greičio, padėties ir atstumo vertėmis.
Matavimo ratukų sistemos linijinė skiriamoji geba (mm) gaunama iš matavimo ratuko perimetro ir daviklio sukamosios skiriamosios gebos santykio (ppr).

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Kreivėmačiai

Kreivėmačiai

Matavimo ratukai kartu su koderiais naudojami medžiagoms matuoti medienos, popieriaus, metalo, tekstilės ir plastiko pramonėje. Renkantis matavimo ratuką pirmiausia reikia atsižvelgti į matuojamos med...