Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Apsauginė technika PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Saugos technologijos yra viena iš jautriausių energijos tiekimo sričių, nesvarbu, koks būtų įtampos lygis. Tai gyvybės ir mirties klausimas. Tai reiškia, kad patikimi gaminiai, paprastas valdymas ir eksploatacinė sauga yra absoliučiai būtini. PFISTERER siūlo visą įtampos testerių, įžeminimo ir trumpojo jungimo įrangos, įžeminimo ir eksploatavimo polių bei nuolatinių bandymų sistemų asortimentą, kuris dėl mūsų modulinės sistemos konstrukcijos yra tiksliai pritaikytas bet kokiems reikalavimams.

Dvigubas saugumas - vizualiniai ir garsiniai signalai didesniam saugumui
Įtampos testeriai turi būti patikimi ir skleisti aiškius signalus. Tik taip galima atmesti bet kokią riziką. PFISTERER įtampos testeriai sukurti vadovaujantis šūkiu: du geriau nei vienas. Akustinis ir vizualinis signalas duoda aiškų dvigubą signalą, jei įjungiama kokia nors įtampa. Kiekvieną kartą įjungus sistemą, mūsų įtampos testeriai atlieka savikontrolę ir praneša, kad yra pasiruošę veikti - tai pagrindinė papildomo saugumo savybė.

Saugūs trumpojo jungimo srovių sprendimai
Įžeminimo ir trumpojo jungimo įrangą trumpojo jungimo atveju veikia ekstremalios sąlygos. Susidaro aukšta temperatūra (terminis karštis), o jungtis ir jungiamuosius elementus veikia dinaminės jėgos. Kad galėtų sugerti trumpojo jungimo sroves, įžeminimo kabeliai turi būti suprojektuoti taip, kad atlaikytų šias apkrovas. Mūsų asortimentas apima įvairius reikalavimus ir dydžius visame pasaulyje. Stabili mūsų įžeminimo ir darbinių polių, kurie veikia kaip papildoma izoliacija, konstrukcija pasiteisino praktikoje ir užtikrina ilgą tarnavimo laiką.

Individualūs sprendimai bet kokiam pritaikymui
PFISTERER saugos įranga atitinka visus įmanomus klientų reikalavimus. Mūsų modulinė sistema užtikrina maksimalų lankstumą visų tipų taikymams, pavyzdžiui, skirstykloms, oro linijoms ir geležinkelio sistemoms. PFISTERER ekspertai problemas paverčia idėjomis ir kuria sprendimus pagal individualius klientų pageidavimus ir specifikacijas, netgi sukurdami visiškai naujas inovacijas. Be to, PFISTERER taip pat siūlo kompleksines visų atitinkamų gaminių planinių patikrinimų paslaugas.

Jautājums par produktu