Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Vidutinės įtampos kabelio kištukinė jungtis (MV-CONNEX) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

1975 m. PFISTERER pristatė pirmąją vidutinės įtampos kabelių kištukinę jungtį. Tada tai buvo revoliucija, o šiais laikais - norma. Ir tai tiesiogine prasme yra norma, nes EN 50180/EN 50181 standartai pagrįsti PFISTERER CONNEX sistema. Šiandien MV-CONNEX vis dar yra vidutinės įtampos kabelių etalonas. Didžiausias saugumas, maksimali galia ir neprilygstamai platus konstrukcijų bei specialių sprendimų spektras - tai skiriamieji sistemos bruožai. Be tradicinio kištukinio lizdo ir kištuko derinio, yra daugybė išmaniųjų sistemos plėtinių, skirtų specialiems pritaikymams.

Viskas viename: CONNEX kelių transformatorių jungtis iki keturių kabelių
Kelių alkūnių įvorė montuojama galios transformatoriaus vidutinės įtampos pusėje vietoj standartinių porcelianinių įvorių. Tai leidžia paskirstyti galią paprasčiausiu būdu visiškai neliečiamoje sistemoje. Dėl to gremėzdiškos gnybtų dėžutės liko praeityje.

Variklių jungtys su kištukiniais lizdais sutrumpina prastovų laiką
Didelio našumo variklius galima prijungti ir pakeisti per trumpą laiką dėl CMA CONNEX variklių jungčių. Kadangi CONNEX sprendimai paprastai būna visiškai įkapsuluoti, įprastai reikalingų gnybtų dėžučių nebereikia. Jungtis taip pat gali būti ATEX konstrukcijos, skirta naudoti sprogimo pavojaus zonose.

MV-CONNEX šynų jungtys GIS
Naudojant šynų jungtis galima sukurti paprastus modulinius SF6 dujomis izoliuotus skirstomuosius įrenginius ir netgi juos išplėsti vietoje, nes montuojant nebereikia atidaryti dujų kameros. Į asortimentą įtraukti variantai nuo 24 kV iki 42 kV.

CONNEX viršįtampių ribotuvai nuo 6 kV iki 52 kV
CONNEX viršįtampių ribotuvai naudojami metaliniu apvalkalu uždarytiems skirstomiesiems įrenginiams ir transformatoriams apsaugoti. Viršsrovių ribotuvas tvirtinamas tiesiai prie skirstomojo įrenginio ir neleidžia į sistemą prasiskverbti pernelyg aukštai viršįtampai. Viršsrovių ribotuvai ypač efektyviai riboja viršįtampius, atsirandančius dėl atsispindėjusių keliaujančių bangų ir perjungimo viršįtampių.

MV-CONNEX kabelių jungtis dabar galima įsigyti iš "TPC Wire & Cable Corp." atsargų JAV
.

Jautājums par produktu